Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie by było, gdybym miał oznaczone w wyszukiwarce artykuły które odrzuciłem (reklamowałem) bo może się okazać ze za jakiś czas znów kupię ten tekst i ponownie będzie reklamacja.

dziękujemy za sugestię, wprowadzimy takie oznaczenie

a to po co?

"Minimalny czas realizacji dla typu standardowego to 24 godziny"

jak ja potrzebuję banalny tekst 500 znaków do napisania w kilka chwil?

czas realizacji zlecenia liczony jest od chwili wybrania danego Autora przez zleceniodawcę, a można to zrobić w każdej chwili - gdyby nie było ograniczeń czasowych Autor mógłby dowiedzieć się że został wybrany kiedy czas realizacji zlecenia już dawno minął - nie każdy ma dostęp do komputera przez cały dzień.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Oczywiście przy wyborze autora to ma sens, ale ja próbowałem dodać jako szybki i miałem ten komunikat. Teraz dodało normalnie. Często takie błędy wyskakują jak się duplikuje zlecenie. Np. ucina ilość znaków, kasuje jakość artykułu itp. pewnie tutaj była podobna sytuacja.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

mam pytanko do dzisiejszej reklamacji którą składałem

czy autor w takiej sytuacji jest karany? może powinniście to przemyśleć bo to wielkie pole do nadużycia w bardzo prosty sposób

mam pytanko do dzisiejszej reklamacji którą składałem

czy autor w takiej sytuacji jest karany? może powinniście to przemyśleć bo to wielkie pole do nadużycia w bardzo prosty sposób

jeżeli pojawi się taka sytuacja kończymy współpracę z Autorem

Ty dostajesz w takim wypadku (niedostarczenia tekstów) Gwarancję z jego środków:

• 5.11. W przypadku gdy Autor nie spełni warunków wykonalności zlecenia o których mowa w punkcie 5.8. utraci on bezpowrotnie, środki finansowe wynikające z Gwarancji.

A admin może zablokować/usunąć jego konto po powtarzającym się takim zdarzeniu

• 10.2. Administrator w skrajnych przypadkach może również pozbawić użytkownika prawa do korzystania z usług portalu usuwając jego konto.

Na to wychodzi z regulaminu. Innych podpunktów nie znalazłem pasujących.

• Like 1

avandi przytaczaj dokładnie bo wprowadzasz trochę w błąd, jeszcze 5.8 punkt powinieneś przytoczyć

bunitas - dostaniesz jego gwarancję/ 50% wartości zamówienia, na maila odpowiem Ci wieczorem :)

Edytowane przez bori79
  • Like 1

oglibyście coś pomyśleć nad tym żeby nie trzeba było czekać dodając zlecenie.

zlecenia muszą być weryfikowane gdyż w przeciwnym wypadku ktoś mógłby wykorzystać nasz system powiadomień do rozsyłania spamu

Ja bym chciała wiedzieć, jakie konsekwencje ma copywriter, jeśli nie wykona zadania w terminie. I w drugim terminie też nie.

Jeśli moderator uzna reklamację zlecenia, Autor nie może podejmować się następnych przez kolejnych 7 dni. Traci on również środki zablokowane w ramach gwarancji wykonalności. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać system automatycznie zablokuje mu możliwość wykonywania zleceń.

Mam takie małe pytanie: czy zleceniodawcy mają termin, w jakim muszą wybrać osobę do wykonania zlecenia? Bo tak od jakichś 2 tygodni wisi jakieś zlecenie o łańcuchach do opon. W sumie nie przeszkadza mi to, ale trochę bawi

w zleceniach standardowych nie ma określonego terminu na wybór Autora

a może dobrze by było jednak dać taki termin? ktoś się zgłosi, zapomni, wyjedzie i bach! dostanie zlecenie nawet o tym nie wiedząc.

dziękujemy za sugestię - dodamy taki termin

Czy zleceniodawca może przed zakończeniem terminu zlecenia przedłużyć go?

zleceniodawca może w każdej chwili przedłużyć termin realizacji zlecenia (do czasu jego zakończenia/zgłoszenia reklamacji)