Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

My zarządzamy Giełdą od 4 lutego, w pełni praktycznie od wczoraj, jeśli jest jakiś błąd to proszę o kontakt z poprzednim właścicielem (na priv wyślę maila).

Domyślam się, że to jakiś błąd przy przekazywaniu nam bazy danych.

Edycja: ustaliłem właśnie z poprzednim właścicielem, powiedział, żeby pisać do niego w takich sprawach. Bez problemu będzie odpowiadał, gdyby ktoś jeszcze miał jakieś pytania/problemy dotyczące okresu zanim przejęliśmy Giełdę to proszę o kontakt, podam maila do poprzedniego właściciela.

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

To trzeba wpłacić pieniążki... Ja wpłaciłam 20 zł i mam już zlecenia za dużo wyższą sumę. Siedzenie i czekanie aż się sprzeda tekst jest bez sensu, a kasę na zakup można zostawić na przyszłość jako gwarancję lub inaczej zagospodarować. Nie zmarnuje się.

Fajnie jest - dużo zleceń, mało ludzi:) Niektóre zlecenia są naprawdę dobre. Dobrze się pisze za sensowne pieniądze.

Sensowne czyli jakie? Nie widzę "naprawdę dobrych" zleceń...

Na przykład 4 teksty zapleczowe po 2500 zzs za 34,80 :)

Edytowane przez ElaK

Dobrze gadacie, trzeba robić bojkot, za 6 tyś znaków 3,80 zł wyjdzie walczcie o swoje

Bo i tak, ktoś komu to napiszecie sprzeda to z podwójną przebitką, ja już nawet nie czytam tych tłumaczeń, że giełda nie jest pośrednikiem, a kim?

Tutaj nikt nie zleca 100 tekstów za 100 zł, tylko szuka idioty za 50

Na przykład 4 teksty zapleczowe po 2500 zzs za 34,80 :)

Czy mogę się pośmiać

Siedzę od TM, po GM i inne portale od dawna, i nigdzie czegoś takiego nie ma ;)

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Herkules, pośrednik to ktoś taki kto regularnie wysyła Ci zlecenia do robienia za określoną stawkę. Tutaj, na Giełdzie możesz wybrać co chcesz robić i za jaką stawkę. Jeśli są zlecenia za niską stawkę - olej je. Jeśli dużo osób zignoruje takie zlecenie, Zleceniodawca podniesie stawkę.

Jeśli natomiast Zleceniodawcy zależy na bardzo niskiej jakości za bardzo małą stawkę, jest to także jego sprawa. Nie widzę powodów, żeby kogoś do czegoś zmuszać, zarówno Wykonawców jak i Zleceniodawców.

Jak na razie wysłaliśmy maile do dotychczasowych Zleceniodawców, od połowy lutego ruszymy z kampanią reklamową w innych miejscach, co wierzę, przełoży się na większą ilość zleceń niż obecnie.

Prowizji nie ruszaliśmy, tak jak pisałem, będziemy dążyli do ujednolicenia prowizji tak aby pisarze ją znali. Potrzebujemy jednak na razie czasu na zakończenie formalności z przejęciem i obeznaniem się z serwisem. Myślę, że 1-2 tygodnie i się tym zajmiemy.

Staram się zwracać uwagę kto czego oczekuje za jakie pieniądze. Np. tekstów wysokiej jakości za grosze czy też w przypadku Wykonawców, wystawiania na sprzedaż ewidentnych precli po 6 zł. Jeśli ktoś będzie przeginał z zaniżaniem stawek, oczywiście do tego nie dopuścimy. Jednak rynek jest jaki jest, nie zbuduje się osobnego ekosystemu wewnątrz polskiego rynku. Nie tędy droga, droga wiedzie gdzie indziej, do klientów którzy płacą za teksty innymi walutami niż złotówki. ;)

1 zł to oczywiście minimum, sam osobiście nigdy za mniej nie zlecałem. Nie rezygnujemy z tej zasady - jeśli puściłem takie zlecenia to przepraszam, ekscytacja połączona z zarządzaniem nowym serwisem + pośpiech żeby jak najszybciej zatwierdzać wszystko. ;)