Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

określić deklarowaną jakość/przeznaczenie artykułu

Loguję się, widzę nowe funkcje (Jakość:Precel|Zaplecze|Artykuł oraz Synonimy:Nie|Tak), dodaję jeden nowy tekst, określam jego jakość, myślę: "Fajnie, ale co ze starymi?" - wchodzę na listę artykułów, a tam nowe ikonki z informacją

W związku z wprowadzeniem nowego parametru artykułów za pomocą tego formularza możesz określić deklarowaną jakość wcześniej zaakceptowanego przez moderatora tekstu "***" bez potrzeby jego anulowania.

Dbałość o szczegóły - robi wrażenie :)

Super, że w końcu są synonimy. Tylko znów "mała" prośba - czy można dodać kategorię "Opis" właśnie w synonimach - pisząc opisy stron do katalogów póki co nie ma gdzie ich zakwalifikować. Chyba że przewidujecie możliwość tworzenia tekstów z synonimami wyłącznie w formie precli/zaplecz/artykułów?

A zmiany na plus :)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Portal działa w oparciu o pewne określone zasady, jedną z nich jest fakt że aby podjąć się wykonania zlecenia, Autor musi posiadać 50% jego wartości na swoim koncie w portalu. Środki te wówczas zostaną zablokowane, jako gwarancja wykonalności. Dzięki temu każdy zlecający, ma większą pewność że Autor wykona swoje zadanie poprawnie oraz dotrzyma ustalonego terminu. Nie ujawniamy personaliów użytkowników portalu. Jeśli Autor nie wywiąże się właściwie z powierzonego mu zadania, zawsze można skorzystać z opcji reklamacji takiego zlecenia które jest indywidualnie rozpatrywane przez Administratora.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

A, to nie ja :P Chciałem się upewnić, bo doszło powiadomienie na e-maila, ale nie było w nim informacji, że to tekst z synonimami, a po zalogowaniu do serwisu się okazało, że zlecenie już jest zajęte.

• Like 1

Jakie są konsekwencje niezrealizowania zlecenia w terminie?

@Edit:

Z tego, co widzę, użytkownik wrzucił oba teksty jako jeden i teraz przy zleceniu jest napisane, że oddano 1/2 teksty. Co w takiej sytuacji?

Brakuje mi jakiegokolwiek kontaktu z osobą realizującą zlecenie.

Edytowane przez bunitas

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Z tego, co widzę, użytkownik wrzucił oba teksty jako jeden i teraz przy zleceniu jest napisane, że oddano 1/2 teksty. Co w takiej sytuacji?

w tej sytuacji jeżeli wszystko jest wykonane prawidłowo proszę odrzucić dodany artykuł, jako powód podając że użytkownik powinien dodać każdy tekst osobno i przedłużyć termin realizacji zlecenia do jutra, tak aby mógł to poprawić

Brakuje mi jakiegokolwiek kontaktu z osobą realizującą zlecenie.

aktualnie kontakt ze zleceniobiorcą polega na "odrzucaniu" dowolną ilość razy dodanych przez niego tekstów podając informacje co jest nieprawidłowo wykonane. Ta wiadomość trafia do użytkownika i na jej podstawie może wprowadzić poprawki. Jedynym ograniczeniem jest czas realizacji, który zlecający może również w razie potrzeby przedłużyć

No właśnie, przydałaby się bardzo w serwisie opcja kontaktu z osobą, do której kierujemy / od której przyjmujemy zlecenie.

funkcja kontaktu między zleceniodawcą a zleceniobiorcą w formie wewnętrznego systemu wiadomości zostanie wkrótce dodana

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

siedze w serwisie, kupilem troche tektow i nie widze opcji by to zgrac w miare szybko - > jest export?

Artykulow nie da sie sortowac po dacie.

Dokupilem nowych i wlasciwie teraz nie wiem ktore wczesniej skopiowalem, a ktorych nie.

Generalnie serwis malo poreczny dla kupujacych.

No chyba ze jestem slepy to pojde do lekarza ;]

O_o

siedze w serwisie, kupilem troche tektow i nie widze opcji by to zgrac w miare szybko - > jest export?

nie ma opcji eksportu, ale za chwilę może być :) - w jakim formacie byłby potrzebny ?

Artykulow nie da sie sortowac po dacie.

teksty sortowane są wg daty ich zakupu na liście wszystkich kupionych artykułów, w widoku projektów wg tytułu

Z menu głównego jest również dostępna możliwość przeglądania tekstów wg zamówień:

Konto/Transakcje/Historia zamówień

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

Ja mam pytanie z drugiej strony - sprzedałem kilka tekstów, ale gdy wejdę w zakładkę (https://gieldatekstow.pl/text/sell/list) to widnieją one razem z tymi niesprzedanymi/dodanymi do akceptacji. Czy jest możliwość, aby te teksty jakoś szeregować, np. aby po kliknięciu w "Przychody: XXX | Sprzedane: X | Niesprzedane: XX" wyświetlały się teksty właśnie z danej grupy?

Będzie możliwość oceny zleceniodawcy? Administracja serwisu wie o jaka sytuację z dnia dzisiejszego chodzi, by obie strony miały równe szanse w końcu regulamin jest jeden. Tym sposobem ocena poszła drastycznie w dół, ale spodziewałem się tej czysto złośliwej zagrywki. Warto jednak dać jakieś instrumenty do obrony zleceniobiorcom I wspominana już tutaj na forum możliwość kontaktu na linii wykonawca - zleceniodawca zlecenia wyeliminuje większość nieporozumień. W końcu ten mój przypadek nie był jakiś drastyczny, ale zakończył się niską oceną.

Edytowane przez marcish