Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jaki konkretnie problem, bo tego nie napisałaś. W sensie dostałaś już przelew na konto i tam był potrącony VAT? Czy w panelu się tylko pokazała informacja?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Przy próbie wypłaty mamy komunikat: "Należy zlecić wypłatę całego stanu konta, tj." i faktycznie, nie da się wypłacić mniejszej kwoty, mimo że obok jest informacja: Minimalna kwota do wypłaty to 10 PLN

W systemie nadal pokazuje się rozdział na kwotę z VAT, netto (nadal z podatkiem dochodowym) i kwotę do wypłaty. Nie wiem, jak jest z samym przelewem, bo jeszcze żadnego nie zleciliśmy :)

Żadna nowość, najczęściej to magistry dziennikarstwa, polonistyki, z 20 letnim stażem w pisaniu ;) (Taki PR powoduje, że wybiera się ich ;)

Ich zachowanie polega także na kupieniu tanich tekstów, i sprzedaniu kilka groszy drożej (i to nie żadne firmy, ot lukratywny biznes w tej branży;)

To jako osoba pisząca teksty to powinnaś wiedzieć, że się ich nie szuka a zleca no ale co ja tam wiem z polskiego na maturze miałem 3, ale dzieło o Kmicicu było moim życiowym wyzwaniem (przypomnę, że to te czasy gdzie 3 błędy stylistyczne = ocena w dół;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Faktycznie banner rozsuwa po zalogowaniu. Przekazuje do programisty, żeby poprawił.

Jak ktoś zauważy, że takie same teksty są na Giełdzie i na innych serwisach to proszę nam zgłaszać, niestety nie jesteśmy tego w stanie weryfikować przy moderacji.

Wyrzucać takich użytkowników z przepadnięciem środków nie chcę, bo będą nas później obsmarowywać, że ich okradamy i Bóg wie co jeszcze. W ten sposób przecież naruszamy ich prawa, niezależność i dobro osobiste. Ale artykuły usuwać będziemy.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Przyznam, że na tle innych podobnych serwisów jest to bardzo kiepski wynik, wychodziłoby na to, że jedna osoba jest do tego tylko zatrudniona a na dodatek sprawdza jeden tekst przez pół godziny. No, chyba, że takich 20-30 tekstów to zawsze w pełni wartościowe artykuły, których merytorykę trzeba sprawdzać dokładnie i mają ponad 5 000 znaków każdy. :P

Przynajmniej zostało wyjaśnione skąd takie maleńkie moce przerobowe.