Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, nad serwisem pracuje tylko jedna osoba. Nie jest to biznes taki, aby utrzymywać dla niego dodatkowego etatu.

Sprawdzanie uzależnione jest od proxy, ręcznie nie sprawdzamy unikalności, żeby niczego nie przeoczyć, a ludzie niestety lubują się w dodawaniu skopiowanych tekstów.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Być może dlatego zmienili właściciela, nie wiem, sobie tylko gdybam jak coś. W poprzednim przypadku nie można było narzekać na moderację - jak trzy dni czekałem to już naprawdę było ślimacze tempo.

W przypadku braku unikalności jest za tym, co zaproponował już differend - wywalić użytkownika i tyle. Pieniądze za dotychczas sprzedane teksty wypłacić i podziękować za współpracę. Takie osoby szkodzą tylko firmie oraz innym, uczciwym pisarzom.

• 3.5. Administrator ma prawo do zablokowania lub usunięcia konta użytkownika, jeśli stwierdzi naruszenie zasad regulaminu. Administrator może podjąć wszelkie działania, również prawne prowadzące do naprawienia poniesionej w związku z tym szkody.

Jeśli chcecie dawać jakąś drugą/trzecią/dziesiątą szansę, to można zastosować jakiś system ostrzeżeń, ewentualnie ograniczeń (blokada dodawania tekstów na X dni). Ale w regulaminie są już konkretne podstawy do usuwania takich użytkowników, więc zawsze można im tylko wypłacić zarobione środki i podziękować za dalszą współpracę.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Tych co dodają artykuły gotowe na sprzedaż nie chcę tak banować/usuwać bo bardzo często osoby, które dopiero zaczynają przygodę z copywritingiem nie wiedzą do końca jak sprawdzić unikalność artykułu, nie wszyscy robią to celowo. Moderacja jest od tego, żeby po prostu nie puszczać tego do sprzedaży.

Priorytetem jest dla nas moderacja artykułów w tekstach na zlecenie oraz samych zleceń, czego ostatnio robi się coraz więcej. Będę się jednak starał, żeby przyspieszyć moderację gotowych także. Jak jutro do południa ktoś będzie miał jeszcze niespradzony tekst to można mnie linczować ;)

Ale tu nie chodzi o kwestię unikatowości tekstu, tylko o dodawanie jednego artykułu do paru różnych serwisów. A to potrafi każdy zrozumieć ;)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Technicznie nie można sprawdzić tekstów na innych portalach. Skrypt Giełdy sprawdza teksty pod kątem unikalności w Google oraz tego czy taki tekst kiedykolwiek został sprzedany już na Giełdzie lub czy przypadkiem nie znajduje się już w sprzedaży na Giełdzie.

Tak jak napisałem. Proszę zgłaszać takie przypadki, kontaktujemy się z osobami oskarżanymi o takie zachowanie, w przypadku braku reakcji z ich strony blokujemy im konta.

Widać, że się staracie ale jedna osoba to za mało ;) Dobry copy, to taki co sam wrzuca swoje teksty przed wysłaniem (tak aby nawet 1% tekstu nie był podobny, czasem wystarczy zamienić "się" na "że", i nie chodzi tutaj o plagiat tylko zastosowanie zbliżonego zdania czy zwrotu)

Moim zdaniem nie ma sensu pobłażliwość, karanie, ostrzeganie, kasujcie konta a jak ktoś ma pretensję i udowodnicie to jeszcze uzyskacie popracie

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Mój księgowy jest na urlopie do poniedziałku ;) Będzie info po weekendzie.

Wiadomo już coś na temat rozliczania dochodów z programu parterskiego, czy chodziło o obecny weekend? :D