Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kultura i wzajemny szacunek, przede wszystkim. Później rozmowa. Nie inaczej.

Konsekwentne podejmowanie się czegoś przede wszystkim. Jak się czyta jak ktoś czeka od 10.04 na zatwierdzenie zlecenia i jedyną odpowiedzią jest "wszyscy tyle czekają" to się odechciewa dalszej konwersacji. (Nie wspominam już o odrzucanie bez powodu tekstów).

Edytowane przez noupe

Nikt nie czeka na zatwierdzenie zlecenia, rzadko zdarza się czekać dłużej niż kilka godzin. Także w weekendy.

Zator jest w moderacji artykułów dodawanych przez pisarzy do sprzedaży. Tutaj najdłużej trzeba poczekać tydzień. Obecnie jedna osoba pracuje nad projektem, ale niewykluczone, że od maja/czerwca dołączy następna zwłaszcza, że planujemy dwie większe akcje związane z Giełdą.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Ok, podeślę screen wysłania maila.

W weekendy możemy trochę z opóźnieniem odpowiadać na maile, w przypadku spraw pilnych proszę zawsze dzwonić, także w weekendy: https://gieldatekstow.pl/strony/3,kontakt.html

nowyyy31, tak, wszyscy tyle oczekują.

mks22, nie wiem które zlecenie, żadne Twoje nie jest oddane do korekty, ani odrzucone więc chyba (nie znam Twojego nicku na Giełdzie) wszystko gra.

I to jest wytłumaczenie według ciebie?

Może lepiej czas poświęcony na wysyłanie 'fajowych' kodzików rabatowych/promocyjek poświęcić na pracę przy GT?

A wysyłanie kodzików rabatowych nie jest pracą związaną z GT? GT była wystawiona na sprzedaż, mogłeś ją sobie kupić, nic nie stało na przeszkodzie. Ja zmianę właściciela sobie chwalę, zdecydowanie szybsza odpowiedź na moje zapytania i bardziej elastyczne podejscie do samych pisarzy, moderator sam z siebie zapropinowal mi nawet bonus jak nie mialam wystarczającej liczby srodkow na koncie by dokonać rezerwacji. Noupe takie rady są na naprawdę nie na miejscu, przecież nic nie stoi Ci na przeszkodzie znaleźć osbnego i wyłacznego zleceniodawcy na teksty, i będziesz mógł wykazać się swoją konekwencją. Tylko ciekawe ile będziesz musiał czekać na zatwierdzenie tekstów i wypłatę. Inne serwisy płacą przecież tylko raz na miesiąc. Trochę taktu człowieku.

multikonto

Dochodzą Wam mailowe powiadomienia o sprzedanych na giełdzie artykułach? Do mnie niestety przestały docierać, chociaż od kilku dni notuję pewną sprzedaż...

Edytowane przez mks22

Coś jest nie tak z serwerem pocztowym, potwierdzam. Wczoraj zgłosiłem administratorowi, czekam na info, ale pewnie przez święta się opóźni.

Wczoraj wpadło kilka zleceń i akurat wczoraj padł rekord sprzedaży gotowych tekstów, więc na razie proszę patrzeć bez powiadomień mailowych. ;)