Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Działam na gieldzie tekstów od jakiegoś czasu i zastanawia mnie jedna rzecz, jak o jest z tymi ostatnio kupionymi artykułami, bo wydaje mi się, że nie pokazywane są ostatnie tylko losowe. Dowodem na to jest fakt, że mój własny sprzedany artykuł pokazywał się w ostatnio sprzedanych nawet miesiąc po jego zbyciu. W tych statystykach widać zwyczajną rotację, ale nie można mówić o wyświetlaniu ostatnio sprzedanych.

Co do serwisu w ogóle to jestem jak nabardziej na tak, przejrzysty, według mnie bardziej funkcjonalny niż TM, ale szkoda, że nie ma dostępu do artykułów danego użytkownika, takich wizytówek i paneli, na ktorych dany użytkownik może zaprezentować wszystkie swoje artykuły. Jestem pewna, że zadowoleni klienci chętnie wracaliby do danych userów, gdyby mieli możliwość odnalezienia ich zawartości.

szkoda, że nie ma dostępu do artykułów danego użytkownika, takich wizytówek i paneli, na ktorych dany użytkownik może zaprezentować wszystkie swoje artykuły. Jestem pewna, że zadowoleni klienci chętnie wracaliby do danych userów, gdyby mieli możliwość odnalezienia ich zawartości.

Jako klient chętnie poznałbym inne artykuły ulubionego copywritera od którego chętnie kupuję... warto wprowadzić taką funkcjonalność wg mnie.

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Taka możliwość istnieje w połowie - każdy użytkownik ma swój indywidualny link (jak mój w stopce), który prowadzi do podstrony wyświetlającej ich dostępne w sprzedaży teksty. Z tym, że link jest dostępny tylko użytkownikowi (widoczny w profilu), więc żeby teksty obejrzała osoba trzecia, musi jej go najpierw przesłać.

Poza tym o ile się orientuję, to po kupieniu jakiegoś tekstu od usera jest tam gdzieś w panelu zakupów opcja "Pokaż inne teksty tego autora". A już na pewno taka funkcja jest w wyszukiwarce ;)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)