Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Będzie możliwość oceny zleceniodawcy?

Tak, planujemy wprowadzić taką możliwość po 10'tym marca

Prace nad systemem komunikacji między Autorem a zleceniodawcą są już na ukończeniu.

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

nie ma opcji eksportu, ale za chwilę może być :) - w jakim formacie byłby potrzebny ?

.txt wystarczy. Tylko należaloby je czyms rozdzielic.

-----------------

Zamiast sortowania po dacie mozecie nowo zakupione/nieprzeczytane/niewyeksportowane pogrubić jak to jest widoczne w standardowej poczcie e-mail.

pozdrawiam

O_o

Ja mam pytanie z drugiej strony - sprzedałem kilka tekstów, ale gdy wejdę w zakładkę (https://gieldatekstow.pl/text/sell/list) to widnieją one razem z tymi niesprzedanymi/dodanymi do akceptacji. Czy jest możliwość, aby te teksty jakoś szeregować, np. aby po kliknięciu w "Przychody: XXX | Sprzedane: X | Niesprzedane: XX" wyświetlały się teksty właśnie z danej grupy?

Artykuły można od dziś przeglądać w 6 grupach

.txt wystarczy. Tylko należaloby je czyms rozdzielic.

Opcja eksportu do pliku txt została dodana

Zamiast sortowania po dacie mozecie nowo zakupione/nieprzeczytane/niewyeksportowane pogrubić jak to jest widoczne w standardowej poczcie e-mail.

Dodaliśmy możliwość oznaczenia kupionych artykułów jako wykorzystane + wyświetlanie listy tylko z wybranej grupy.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

marcish,

jeśli chodzi Ci o moje teksty o wizualizacjach, to oceniłam je na 3/5 bo ich jakość oraz interpunkcja pozostawiały wiele do życzenia, a nie dlatego że nie miały akapitów. Nie będę ich tu teraz przytaczać, przecież.

Tylko jak to się ma do faktycznego powodu odrzucenia :

Powód odrzucenia:

Proszę o sformatowanie tekstów, wiem, że pogrubień nie da się tu robić, ale chociaż akapity. Tekst był zaznaczony jako jakość zapleczowa, więc uważam, że to podstawa.

Kliknij tu, aby poprawić odrzucony artykuł.

Zatem zupełnie inny powód ! Gdyby Zleceniodawca podał od razu podałby są takie i takie błędy nie ma problemu.

Inna sprawa nie twierdzę, że teksty były świetne , bo tylko są średnie i adekwatne do 4,4 zł za 1 tekst pow. 2000zzs. Ocena

Edytowane przez marcish

Ja płaciłam 5 zł. Nie wiedziałam, ile dostanie copywriter. Odrzuciłam z takim powodem, nic nie zostało zmienione, mimo że otrzymałam komunikat, że zostało. Zaakceptowałam więc teksty takie, jakie były, bo szkoda mi było czasu na przygotowanie wytycznych do poprawek - mam chyba do tego prawo? :)

Co do ceny itp - każdy zgłasza się do zlecenia sam. Za taką stawkę oczywiście nie wymagam tekstów ekstra merytorycznych, ale interpunkcja to już obowiązek nawet w najtańszych preclach.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Najmniej mi tutaj o cenę chodzi, a właściwie wcale przecież sam się zgłosiłem. Najbardziej chodzi o brak komunikacji piszący - zlecający, bo samą sprawę można było w 10 min załatwić łącznie ze stylistyką :-). Zwłaszcza, że chyba najpierw serwis sprawdza zlecenie, a ja swoje poprzednie posty opierałem tylko i wyłącznie na tych nieszczęsnych akapitach:-)

Ocena słuszna, ale to wiem teraz z racji większej ilości danych. Stąd niezbędna jest komunikacja wewnętrzna, a nie po zaistniałym już zdarzeniu na zewnętrznym forum. Wtedy nie byłoby problemu nawet z dodatkowymi wytycznymi.

Edytowane przez marcish

Bierzecie udział w Programie Partnerskim? Ilu poleconych udało Wam się już pozyskać i jaki uzyskać dzięki nim zarobek? Ja się pochwalę, że zarobiłem w programie partnerskim do tej pory 0,79 zł :P

Edytowane przez mks22

No i przestało być fajnie.

1. Ile osób akceptuje artykuły?

2. W jakiej kategorii dodawać teksty o weselach ślubie, skoro takiej kategorii brak, a z innych są odrzucane (żeby było ciekawiej, kilka zaakceptowanych, kilka odrzuconych, a kategorie we wszystkich są identyczne)?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Dokładnie przed chwilą podobna sytuacja i precel odrzucony z powodu złej kategorii, podałem 2 ,,Budownictwo, Nieruchomości,, oraz ,, Dom, Mieszkanie, Wnętrze., Zatem rozumiem zgodnie z regulaminem nie mogę po odjęciu tej ,,złej,, kategorii go dodać?, a wystarczyła dobra wola akceptującego teksty, aby taki detal poprawić zwłaszcza, że nie można już dodawać 2 raz tego samego tekstu.

Co dziwniejsze powód to: kategoria wnętrza nie pasuje do tego artykułu, a cała kategoria to przecież Dom, Mieszkanie, Wnętrze.

Edytowane przez marcish

Przed chwilą pojawiły się artykuły około 1500 znaków do kupienia za 9-12 groszy :P Niestety próba ich zamówienia kończy się wyświetleniem błędu i informacją o tym, że artykuł nie jest dostępny xd