Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Po ostatnich awariach klientka odrzuciła tekst tłumacząc, że chciała go anulować, ale przez awarię nie miała jak. Zlecenie zostało wykonane w terminie.

I teraz reklamacja została uznana przez Was.

A tu jako autor mam zablokowaną możliwość wykonywania zleceń, kaucja za zlecenie została przelana na konto na zakup tekstów, zamiast do wypłaty. Kontakt e-mailowy nic nie dał.

No i czekam na zwrot mojego tekstu, skoro nikt z niego nie skorzystał i nie zostało mi wypłacone wynagrodzenie za niego.

1. Środki z kaucji się pojawiły, ale nie na tym koncie co trzeba. Trafiły na zakup tekstów, a ja takowych nie kupuję.

2. I proszę o zwrot tekstu, bo już go nigdzie nie widać, no i skoro nie ma za niego wypłaty.

3. Reklamacja w ogóle nie jest związana z moją stroną, a zablokowaliście możliwość zgłaszania się do kolejnych zleceń. Proszę o odblokowanie.

O ile zleceń pojawia się bardzo dużo od rozpoczęcia akcji (w maju padł rekord "produkcji", czy zostanie pobity?) to artykuły charytatywne wyglądają skromniej, dlatego zachęcam do dodawania swoich artykułów w ramach AKCJA BORI!

Pierwszy autor, który odważył się dodać tekst: https://gieldatekstow.pl/text/buy/search,u_GVoLy9ud (na ostatniej stronie)

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

A można do akcji dołączać również teksty, które wcześniej już umieściłem na Giełdzie, a teraz chciałbym je anulować i dodać do tytułów to hasło AKCJA BORI? Wcześniej już chciałem wrzucić jakieś teksty, ale nie miałem pojęcia jak to zrobić, przed chwilą dopiero się zorientowałem, że wystarczy wpisać do tytułu wspomniane hasło :)

Na razie wrzuciłem jednego precla, zaraz dodam kolejne, będą na ostatniej stronie pod poniższym linkiem, a jeśli nie, to trzeba wpisać do wyszukiwarki "AKCJA BORI" Zapraszam i zachęcam innych autorów do przyłączenia się, a zleceniodawców do kupowania gotowych tekstów :) Pomóżmy wspólnie Oleńce :)

https://gieldatekstow.pl/text/buy/search,u_KmnJmXh

Edytowane przez mks22
  • Like 1

Pomóżcie "wykopać" informację o aukcji Giełdy Tekstów, klikając na poniższej stronie przycisk "wykop". Niech jak najwięcej osób dowie się o akcji, to przecież także świetna promocja serwisu i szansa na nowych zleceniodawców :)

https://www.wykop.pl/link/2025690/akcja-charytatywna-gieldy-tekstow-pomoz-olence-dziewczynce-z-wada-mozgowia/

Edytowane przez mks22
  • Like 1

Inni radzą sobie tak samo, system jest jeden. Nie chcę obiecywać znowu terminów naprawienia tego za poprzedniego właściciela.

Tekst o tych jagodach acai, no cóż, zleceniodawca odnośnie jakości ma tutaj trochę racji niestety. "Lekka" rozbieżność z wytycznymi występuje.

Wczoraj nikt nie napisał mimo licznych form kontaktu. Rano nic nie miałem na GG, telefonie, priv na PiO ani na mailu (podstawowa forma komunikacji w każdej firmie). Szanujmy swój czas. Po drugiej stronie nie ma licznego call center, BOK czynnego całą dobę. Kontakt z nami nie boli, a Differend widzę, że najpierw krzyczysz, że będziesz "głośno protestować", a później dopiero piszesz na maila (przed chwilą dostałem, odpisywałem, ale wpierw napiszę tutaj). To jakaś forma szantażu?

Inna kolejność - wpierw kontakt z Giełdą, wyjaśnienie sprawy. Jeśli Giełda dałaby ciała to "głośno protestuj" na forum, a nie na odwrót bo ciągle to samo z Twojej strony.

Reszta na mailu.

Temat chyba był poruszany, ale wyleciało mi z głowy - jak wygląda kwestia programu partnerskiego? Samemu trzeba się rozliczyć z US?

Edytowane przez sindirus

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)