Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

myślę że w przypadku braku konieczności wpłaty kaucji za wykonanie zadania, czas na rozpatrzenie reklamacji powinien zostać znacząco skrócony

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Widzę, że część zleceń, tych lepszych, zostało ustawionych jako dostępne tylko dla Super Autorów. A tych, które dostępne są dla wszystkich to szkoda brać - artykuł (nie precel, artykuł) za 5,90 zł i długość 4000zzs? Normalnie okazja życia :D Mam nadzieję, że ktoś się pomylił przy wystawianiu zlecenia.

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

CheNelly: Te niby lepsze zlecenia dla Super Autorów to wiszą już od dawna. Artykuł na masę solną dotyczy 1500 słów! Ktoś chce książkę na temat, który można wyczerpać w kilku zdaniach... Te artykuliki za 5,90 z kolei to pojawiają się systematycznie kilka razy w tygodniu i zazwyczaj schodzą jak świeże bułeczki.

A jak tam gotowe artykuły? Sprzedają się Wam? Bo u mnie coś niemrawo... :( sprzedają się coraz częściej tylko teksty niższej jakości, też tak macie?

Co użytkownicy sądzą o zmniejszeniu liczby możliwych wykonywanych zleceń przez Wykonawcę z 10 obecnie do 3-5?

Jako osoba wykonująca zlecenia nie mam nic przeciwko temu tym bardziej, że ciekawych zleceń i tak jest niewiele :-), poza tym lepiej chyba dla wszystkich jak zlecenia schodzą na bieżąco

Kwota zarobiona to kwota netto. Stawka vat 23.

Właśnie mi o to chodziło, czy serwis pokazuje kwotę netto, czy brutto.

No tylko teraz mam kolejny problem: kwota zarobiona to w końcu to, co pokazuje się sekcji wypłat, czy kwota ze sprzedaży tekstów na stronie głównej.

Jak biorę netto to, to się pokazuje, jako dostępne do wypłaty, to system mi wywala, że kwota brutto nie może być większa niż to, co jest dostępne do wypłaty. Czyli system nie pokazuje kwot netto, tylko brutto.

Edytowane przez Literutopia