Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli po prostu oddaliście mi moje wpłacone pieniądze do Salda konta na GT, a nie bonus, bonus to by był jakbym otrzymał zwrot moich środków + x% kwoty zlecenia za niewywiązanie się przez Zleceniobiorcę ze zlecenia..

Proszę o zlecenie go jeszcze raz.

Zleciłem i znowu ktoś nie wykonał w terminie.

Edytowane przez noupe

@noupe,Wysłałam instrukcję na mejla w tym przypadku. Teksty nie były opóźnione. Brak na panelu jest związany z błędnym wypełnieniem wartości minimalnej ilości słów (powinno być wypełnione okienko z minimalną ilością znaków). Mały szczegół, ale może utrudnić pracę. ;) Mam nadzieję, że teraz już wszystko jest ok i dostanie Pan swój tekst.

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Drodzy użytkownicy forum PiO i Giełdy Tekstów!

Przedstawiam Wam mobilną wersję gieldatekstow.pl, którą możecie testować od wczoraj. Nieustannie ulepszamy GT dla Waszej wygody. Będę bardzo wdzięczna za uwagi i sugestie nt. działania mobilnej wersji (zarówno na tabletach, jak i na smartfonach). Od teraz zamawianie tekstów seo i innych unikalnych treści będzie jeszcze bardziej dostępne. :)

Pozdr

Ola!

Ponownie zgłaszam błąd (poszło PM z mailem) - z konta pobrało kwotę za przyjęcie zlecenia.

Czy gdzieś umknęła mi informacja, że wrócono do starego systemu, czy po prostu błąd nie został naprawiony?

Czy ktoś z innych zleceniobiorców ma podobną sytuację?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Odpisałam na PM, proszę sprawdzić. :)

Wystąpił mały problem techniczny, nasz programista naprawia ten błąd, oczywiście nie wracamy do starego systemu, proszę się nie obawiać.

W razie pytań, jestem do dyspozycji.

• 3 tygodnie później...
artykuły w zleceniu oczekują na weryfikację moderatora

I tak od 15 października, mimo że

16-10-2015 08:54:45 - minął czas realizacji

Przy drugim zleceniu dokładnie to samo.

@Adela, zgodnie z FAQ mamy na to 7 dni.

Jak wygląda rozliczenie z US na GT? Na podstawie umowy zlecenia, o dzieło czy sprzedaży praw autorskich? Czy zawsze wystawiacie pit na koniec roku?

Oczywiście wszystko odbywa się na podstawie umowy o dzieło z uwzględnieniem praw autorskich. Natomiast tradycyjnie PIT-11 jest wysyłany od nas automatycznie do copywriterów.

artykuły w zleceniu oczekują na weryfikację moderatora

I tak od 15 października, mimo że

16-10-2015 08:54:45 - minął czas realizacji

Przy drugim zleceniu dokładnie to samo.

Niestety te informacje są niewystarczające do weryfikacji tekstów - bardzo proszę o kontakt na aleksandra@gieldatekstow.pl - postaram się pomóc jak najszybciej.

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

Ja nigdzie nie piszę o żadnej weryfikacji. Przecież to nie ja sobie wystawiam opinię w oczach klienta, który czeka na napisane artykuły i nie może ich dostać na czas, bo moderator wciąż ich nie sprawdził, mimo że mijają kolejne dni (zlecenia 6357, 6374).

Powoływanie się na regulamin jest trochę dziwne zważywszy na to, że macie tam już nieobowiązujące zapisy (o gwarancji 50% na koncie autora, punkt 5.8 i kolejne), więc wychodzi na to, że możemy sobie wybrać, który punkt obowiązuje, a który nie? :)