Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem o tym, dlatego zacytowałem Wasz post o bonusach, który dotyczył właśnie takiej sytuacji - braku środków na koncie do wykonania zlecenia (ponieważ środki doładowane nie są łączone z tymi zarobionymi, więc użytkownik nawet jeśli chce, to nie może zrealizować zlecenia, póki ktoś łaskawie nie kupi jego tekstów). Wg Waszych słów userzy dostali bonus, który pozwala im na podjęcie się zleceń bez konieczności posiadania tych 50%, a ja takiej możliwości nie widzę, bo wciąż wyświetla się komunikat o braku środków.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

@sindirus

Tylko użytkownicy, którzy zapisali się do newslettera zanim strona została uruchomiona otrzymali bonusy, które system doliczył do salda widocznego m.in. w nagłówku.

braku środków na koncie do wykonania zlecenia (ponieważ środki doładowane nie są łączone z tymi zarobionymi, więc użytkownik nawet jeśli chce, to nie może zrealizować zlecenia, póki ktoś łaskawie nie kupi jego tekstów)

Nie dotyczy to zabezpieczenia - jeżeli zlecenie jest na 200zł a użytkownik posiada 50zł zarobionych środków i 50zł wpłaconych środków to w sumie daje mu to możliwość podjęcia się wykonania zlecenia.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Przepraszam jeżeli było poruszane ale mam ważne pytanie a w chwili obecnej nie jestem w stanie przewertować całego tematu:

1. Czy kupując tam gotowe teksty lub zlecając dostanę fakturę VAT? jeśli tak to od kogo

i co ważniejsze czy kwota którą widzę za artykuł jest brutto czy netto?

Edytowane przez kataologowanie-reczne

Tanie multikody do SEOKatalogów - aukcja allegro

Tanie wpisy w preclach - aukcja allegro

Strony pod statlinka, zaplecza - zapytaj o wycenę

Wszystkie kwoty widoczne w serwisie są kwotami brutto. Dane do faktury należy podać w profilu i zostanie ona wystawiona przez właściciela serwisu, którego dane znajdują się w zakładce kontakt oraz automatycznie przesłana na e-mail użytkownika w ostatnim dniu miesiąca.

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

Jak wygląda sprawa z synonimami. Jest gdzieś podane nasycenie?

Bo widzę tylko informację:

2645-3472zzs

2333-3092zbs

to jest długość po wygenerowaniu czy przed wygenerowaniem tekstu?

2645-3472zzs

2333-3092zbs

Podane 2 zakresy to informacja o minimalnej i maksymalnej możliwej ilości znaków zs/bs po wygenerowaniu artykułu.

Uzupełniliśmy informacje o ilości słów:

300-374

(405)

wyświetlany jest teraz zakres podobnie jak w przypadku ilości znaków, a w nawiasie podano łączną ilości synonimów w artykule.

Niewiele ten wskaźnik daje jak dla mnie.

Widzę ile ma znaków po wygenerowaniu, widzę ile ma słów tylko nadal nie wiem w jakim stosunku są synonimy.

Bo gdybym widział powiedzmy 1200 po wygenerowaniu, 2500 przed wygenerowaniem to wiem czego się spodziewać.

a jak widzę takie coś

402-487 - rozumiem że ilość słów po wugenerowaniu

(437) - ilość ogólnie użytych synonimów?? tzn. że na co drugim słowie jest jeden synonim? czy słowo bazowe nie jest wliczane?

Bo gdybym widział powiedzmy 1200 po wygenerowaniu, 2500 przed wygenerowaniem to wiem czego się spodziewać.

poprawimy to jutro

Co się dzieję gdy zlecam artykuł, zostanie zlecenie przyjęte i niewykonane w terminie?

W takim przypadku istnieją 2 możliwości - można przedłużyć termin realizacji zlecenia o co najmniej 1 dzień jeżeli np. Autor miał do napisania 2 teksty i dodał jeden napisany poprawnie i drugi, który wymaga drobnych poprawek. Można również zgłosić reklamację gdy Autor nie dodał żadnego artykułu lub przesłane przez niego teksty nie spełniają wymagań. Uznanie reklamacji będzie skutkować przekazaniem środków zabezpieczonych po stronie Autora w ramach gwarancji wykonalności zleceniodawcy, a on może ponownie wystawić zlecenie do realizacji.

Obecnie pracujemy nad bardzo dużą aktualizacją systemu zleceń - aktualne możliwości stanowią około 30% tego co będzie dostępne już niebawem :)

1. Czy zlecający ma możliwość ocenienia tekstów, które otrzymał w ramach zlecenia (tak jak dzieje się to przy zakupionych tekstach)?

2. Zlecający widzi, kto podjął się realizacji zlecenia (ma wzgląd w inicjały, ewentualnie może wyszukać inne teksty autora)?

3. Co z systemem komunikacji między autorem a zlecającym (próbowałem się skontaktować w kwestii zlecenia o noclegach, ale nigdzie nie widziałem takiej możliwości)?

1. Czy zlecający ma możliwość ocenienia tekstów, które otrzymał w ramach zlecenia (tak jak dzieje się to przy zakupionych tekstach)?

ma możliwość oceny całego zlecenia

2. Zlecający widzi, kto podjął się realizacji zlecenia (ma wzgląd w inicjały, ewentualnie może wyszukać inne teksty autora)?

nie widzi kto podjął się realizacji, może wyszukać inne teksty autora, ale (jeszcze) nie może wyznaczyć go do realizacji kolejnego zlecenia, na razie nadal wszystkich obowiązuje zasada kto pierwszy ten pisze :)

3. Co z systemem komunikacji między autorem a zlecającym (próbowałem się skontaktować w kwestii zlecenia o noclegach, ale nigdzie nie widziałem takiej możliwości)?

system komunikacji jak również kilka innych zmian, które niebawem zostaną dodane do serwisu jest obecnie w fazie testów.

Do czasu jego wprowadzenia prosimy wszystkie pytania przesyłać za pośrednictwem kontakt@gieldatekstow.pl

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

W ramach zlecenia nie można tego załatwić? Po określeniu konkretnej ilości dodanych synonimów czy liczby znaków przed/po wymieszaniu nie powinno być z tym problemu.