Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałem zaznaczyć, że chodzi mi o przywrócenie takiej opcji wyłącznie dla Super Autorów. W takim przypadku przecież nie ma konieczności przepuszczania tekstów przez moderację ;)

Wiem, że wcześniej taka możliwość była i nie wiem dlaczego została wycofana... 

Edytowane przez mks22

mks22 mam ten sam problem. Kiedyś zmieniać cenę mógł każdy ( nie tylko SA, choć w przypadku SA nie wymagało to dodatkowej weryfikacji). Od miesiąca proszę mailowo by to rozwiązano i słyszę by anulować tekst, zmienić jego treść tak by nie był duplikatem i wtedy dodać-czyli mam poświęcić swój czas, bo moderator nie chce przywrócić opcji edycji. Ponoć opcja edycji jest widoczna zaraz po anulowaniu tekstu. U mnie tak niestety nie jest i odczuwam,że to mój problem i mam się z nim pogodzić,bo pomocy nie uzyskam... Dlatego już coraz mniej piszę na GT

• Like 1

1. Poprawa systemu wypłat normalnych i z programu PP. Wypłaty dostępne od poziomów określonych w regulaminie, a nie od razu przymusowo w całości. Szczególnie tyczy się to programu PP - z jednej strony piszecie o możliwości wypłaty 5zł/6mc, z drugiej strony okazuje się, że takiej technicznej opcji nie ma.

2. Możliwość odznaczenia w powiadomieniach, czy chcemy otrzymywać maile ze zleceniami typu tłumaczenia oraz na teksty w obcych językach (obecnie można ustalić tylko stawkę, od której przychodzą powiadomienia).

3. Możliwość segregowania dostępnych zleceń wedle ceny/jakości/języka.

4. Możliwość segregowania swoich tekstów do sprzedaży/sprzedanych wedle ceny/czasu dodania/kategorii serwisu.

5. Możliwość podglądu, jakie teksty dodaliśmy w poszczególnych swoich kategoriach (https://gieldatekstow.pl/text/sell/category), obecnie można tylko edytować nazwę swojej kategorii.

6. Pokazanie w historii sprzedaży (https://gieldatekstow.pl/text/sell/history) linków do tekstów, które sprzedaliśmy. Dzisiaj z ciekawości zerknąłem - mam sprzedany artykuł, ale nie wiem jaki, bo nie doszedł żaden mail z powiadomieniem.

Część z tych opcji może być dostępna dla SA, aczkolwiek nie widzę tu udogodnień, na które nie zasługiwaliby wszyscy.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Miało być pytanie o te zapowiadane "po świętach" zmiany, a zamiast tego mam pytanie o poniższy komunikat:

https://i.imgur.com/cSfLugX.png

Wczoraj wszystko śmigało, dzisiaj Chrome wykrywa jakieś złośliwe oprogramowanie.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Kolejny dzień, kolejne zmiany. Tym razem dedykowane Zleceniodawcom.

13255958_960539154044674_587820906114408

Za pomocą przedstawionego powyżej przycisku pobierzecie wszystkie artykuły z Waszego zlecenia do jednego pliku .doc

Po więcej info na temat wprowadzanych zmian zapraszamy: https://www.facebook.com/Gie%C5%82da-Tekst%C3%B3w-841989189233005/

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Następna zmiana, ułatwiająca życie zarówno Wykonawcom jak i Zleceniodawcom.

rodzaj.png

Dwa nowe rodzaje tekstów: opisy produktów oraz teksty na blogi firmowe. Wszyscy pisarze mają możliwość filtrowania dostępnych zleceń pod kątem wszystkich rodzajów. 

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

• 2 tygodnie później...