Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

^OK, to super :)

Jeszcze można to trochę "obejść" poprzez najpierw dodanie karty do konta w SkyCash, potem doładowanie salda w skycash za pomocą dołączonej karty debetowej/kredytowej i dopiero potem wpłata na GT.pl poprzez dotpay wybierając opcję skycash. Ale to się mija z celem, bo jest pobierana prowizja 1,90% w skycash.

Mamy dobre wieści :) Udało nam się razem z programistą wprowadzić dosyć istotną zmianę w serwisie. Od teraz po uznaniu reklamacji konto będzie zablokowane jedynie pod względem przyjmowania nowych zleceń. Będzie możliwe dokończenie pozostałych zleceń w realizacji oraz wypłata środków. Mamy nadzieje że ta zmiana korzystnie wpłynie nie tylko na zmniejszenie liczby reklamacji, ale także na zwiększenie swoich zarobków.  :yes:

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Dodaliśmy drobną zmianę w regulaminie, dotyczącą punktu 6.13.

• 6.13. Kupujący ma 30 dni po zakupie Artykułu na zgłoszenie reklamacji, która musi zawierać powód jej zgłoszenia.

Chciałabym zgłosić problem, który od czasu do czasu powtarza się od kilku miesięcy - mianowicie nie dochodzą wszystkie maile z informacją o wybraniu mnie do wykonania zlecenia, a także o tym, że mój artykuł został sprzedany. W efekcie, gdy zgłaszam się do jakiegoś zlecenia, muszę co chwilę logować się na Giełdzie żeby dowiedzieć się, czy zostałam wybrana do jego realizacji. Opcja z powiadamianiem przez e-mail jest bardziej komfortowa, dlatego byłoby miło, gdyby działała :)

Tak, problem z otrzymaniem potwierdzenia sprzedaży tekstu lub wygrania licytacji istnieje od dnia kiedy zarejestrowałem się  w GT. W ten sposób złapałem pierwszą i jak na razie jedyną reklamację zlecenia, nie wiedziałem że zostałem wybrany jako jego wykonawca a nie wpadłem na pomysł żeby samemu to sprawdzić. Oczywiście o wszystkim był poinformowany serwis z prośbą o usunięcie reklamacji. Niestety zarówno reklamacja jak i problem pozostały bez zmian :(

Od tamtej pory po przystąpieniu do licytacji osobiście sprawdzam historię zleceń, co wymaga naturalnie częstszego logowania ale może o to właśnie chodzi :/

Teksty dla każdego 

Artytekst

@Katalina, w najbliższym czasie planowane jest przeniesienie serwisu na inny serwer i mamy nadzieje, że dzięki temu problem zostanie rozwiązany  :) Na dzień dzisiejszy pozostaje kontrolowanie swojego konta i ewentualnie wnioskowanie o przedłużenie terminu zlecenia  ;)

Znowu jest problem z odmierzaniem czasu.

Data zakończenia: 01-09-2016 15:37:21 - minął czas realizacji

Potwierdzam

Data zakończenia: 01-09-2016 15:37:59 - minął czas realizacji

W najbliższym czasie powinno wszystko wrócić do normy. Informacja jest trochę myląca jednak nie skutkuje to skracaniem czasu wykonywanego zlecenia. Prosimy o cierpliwość bo to najprawdopodobniej kwestia automatycznej synchronizacji daty i godziny. 

• 2 tygodnie później...

Cześć, mam takie techniczne pytanie. W jaki sposób najlepiej robić akapity? Pojedynczym czy podwójnym enterem? Tzn. wiadomo, że każdy lubi inaczej, ale zauważyłem, że na stronie wykonanych zleceń po ściągnięciu przez "Pobierz wszystkie artykuły do pliku .doc" i tak ściąga mi ścianę tekstu...

To błąd, czy rozwiązanie jedynie dla zleceniobiorców? Czy panel zleceniodawców jest inaczej zbudowany, dostają to jakoś inaczej sformatowane? Bo trochę mi głupio, niby kilka zleceń wykonane, nikt się nie przyczepił, ale skoro robię te akapity to nie po to, by zaraz znikały.