Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest?

Otrzymałem SA, przyjąłem zlecenie i teksty oddałem zgodne z wytycznymi zleceniodawcy, otrzymałem od moda info że tekst jest odrzucony z powodu:

brak słów kluczowych

-słowa te oczywiście się znajdowały w każdym tekście

U siebie miałem je pogrubione i były dobrze widoczne, w serwisie tej opcji jednak brak,może warto by ją było wprowadzić.

Dodałem teksty ponownie i zostały przyjęte, nie mniej jednak status SA utraciłem...

Edytowane przez coalaran

Teksty dla każdego 

Artytekst

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Usprawniliśmy funkcję "wybierz Autora" przy wykonywaniu zleceń, tak aby każdy Zleceniodawca mógł w szybki sposób wybrać Autora, który spełnia jego oczekiwania np. w danej tematyce tekstów

A mianowicie:

1. W historii wykonanych zleceń dodana została opcja "Dodaj do ulubionych" oraz okienko do krótkiego opisu Autora tekstu

o7igy4yf.png

2. Dodana została zakładka "Ulubieni copywriterzy" w menu rozwijanym "KONTO", tak aby mieć szybki podgląd do tych osób 

z5o6h3ht.png

3. Przy dodawaniu zlecenia w opcji "wybierz Autora" dodana została zakładka "Ulubieni copywriterzy" 

2n9wy3cv.png

Cześć, mam takie techniczne pytanie. W jaki sposób najlepiej robić akapity? Pojedynczym czy podwójnym enterem? Tzn. wiadomo, że każdy lubi inaczej, ale zauważyłem, że na stronie wykonanych zleceń po ściągnięciu przez "Pobierz wszystkie artykuły do pliku .doc" i tak ściąga mi ścianę tekstu...

To błąd, czy rozwiązanie jedynie dla zleceniobiorców? Czy panel zleceniodawców jest inaczej zbudowany, dostają to jakoś inaczej sformatowane? Bo trochę mi głupio, niby kilka zleceń wykonane, nikt się nie przyczepił, ale skoro robię te akapity to nie po to, by zaraz znikały.

Problem został już rozwiązany. Akapity w momencie ściągania tekstu są zachowane. 

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

• 3 tygodnie później...

3 sprawy:

1. są jakieś konsekwencje dla tych co nie wywiązują się z realizacji zlecenia?

2. przydałoby się powiadomienie o tym że minął termin realizacji a ktoś nie wykonał zlecenia, opcjonalnie automatycznie składana reklamacja w takiej sytuacji żeby czasu nie tracić

3. nie widać tytułu artykułu na liście, trzeba wchodzić w każdy osobno żeby sprawdzić, przydałoby się :)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@bori79

1. jeśli chodzi o konsekwencje to Pisarze przy 2 uznanych reklamacjach mają blokowane konto i nie mają możliwości przyjmowania kolejnych zleceń

2 i 3. przekażemy sprawę do programisty i będziemy działać, aby ulepszyć serwis.

Dziękujemy za każde uwagi są one dla nas bardzo cenne. 

Warto również przy dodawaniu zlecenia korzystać z opcji "standardowych zleceń" gdzie Zleceniodawca ma wpływ na wybór Autora, bądź też opcji ulubionych Autorów, która została niedawno wprowadzona.

• 1 miesiąc temu...
On 14.12.2016 at 3:25 PM, GieldaTekstow.pl said:

@bori79

1. jeśli chodzi o konsekwencje to Pisarze przy 2 uznanych reklamacjach mają blokowane konto i nie mają możliwości przyjmowania kolejnych zleceń

To ja mam pytanie: w jaki sposób niektóre osoby mają znacznie więcej niż 2 reklamacje dalej mogą się zgłaszać? Są przypadki typu "Wykonanych zleceń:7, reklamacji zleceń: 6" i ocena na poziomie dwóch gwiazdek i takie osoby dalej zgłaszają się pod zleceniami.

I drugie pytanie - czy moderatorzy w ogóle czytają to, co jest dodawane? Bo dzisiaj wisi np. takie zlecenie jak na obrazku: 

1.PNG

11 hours ago, Golab said:

To ja mam pytanie: w jaki sposób niektóre osoby mają znacznie więcej niż 2 reklamacje dalej mogą się zgłaszać? Są przypadki typu "Wykonanych zleceń:7, reklamacji zleceń: 6" i ocena na poziomie dwóch gwiazdek i takie osoby dalej zgłaszają się pod zleceniami.

I drugie pytanie - czy moderatorzy w ogóle czytają to, co jest dodawane? Bo dzisiaj wisi np. takie zlecenie jak na obrazku: 

1.PNG

Blokada konta następuje na 7 dni i przy każdej uznanej reklamacji konto jest blokowane na tydzień. 

Odpowiadając na drugie pytanie: żeby usprawnić produkcje tekstów, nie mamy moderacji dodawanych zleceń. Każdy kto zgłasza się do wykonania zlecenia zobowiązany jest czytać wytyczne przed podjęciem się jego realizacji. Zlecenie, które ma niejasne wytyczne z pewnością żaden z Pisarzy nie podejmie się jego realizacji. 

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

• 2 tygodnie później...
9 godzin temu, AngieAngie napisał:

Witajcie, 

mam pytanie odnośnie PIT, czy serwis przysyła jakiekolwiek rozliczenie? 

Kilka info odnośnie PIT-ów:

PIT-11 roześlemy do każdego w ustawowym terminie, do końca lutego 2017 roku. Na początku stycznia każda osoba, która otrzymałą wypłatę w 2016 roku, otrzyma od nas wersję roboczą PIT-11, tak aby móc poprawić ewentualne błędy w danych osobowych. Na początku lutego, na skrzynki mailowe, roześlemy PIT-11 już w wersji ostatecznej.
Do urzędów skarbowych będziemy rozsyłać pity pod koniec lutego 2017.

Osoby, które zleciły wypłatę pod koniec grudnia, ale otrzymały ją już w styczniu (2017 rok) otrzymają PIT-11 uwzględniający tą wypłatę dopiero na początku roku 2018.

24 minuty temu, GieldaTekstow.pl napisał:

Kilka info odnośnie PIT-ów:

PIT-11 roześlemy do każdego w ustawowym terminie, do końca lutego 2017 roku. Na początku stycznia każda osoba, która otrzymałą wypłatę w 2016 roku, otrzyma od nas wersję roboczą PIT-11, tak aby móc poprawić ewentualne błędy w danych osobowych. Na początku lutego, na skrzynki mailowe, roześlemy PIT-11 już w wersji ostatecznej.
Do urzędów skarbowych będziemy rozsyłać pity pod koniec lutego 2017.

Osoby, które zleciły wypłatę pod koniec grudnia, ale otrzymały ją już w styczniu (2017 rok) otrzymają PIT-11 uwzględniający tą wypłatę dopiero na początku roku 2018.

tu jest dział o textbookers.com a gieldatekstow.pl to oddzielny temat ma i trzeba przenieść wiadomość.

chyba że doszło do fuzji :)