Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, qlwik napisał:

7 godzin temu, qlwik napisał:

Czy w gieldatekstow.pl jest jakaś czarna lista autorów teksów? Ręczne sprawdzanie jest czasochłonne.

Na chwilę obecną nie ma, jednak jest w planach 

Edytowane przez GieldaTekstow.pl

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Dnia 25.04.2017 o 13:25, banalny napisał:

Czy jest jakiś patent na dodatnie tekstów hurtem ? mam ok 300 finansowych i zajeło by to 358983923 dni

Dodawanie jedynie poprzez formularz "dodaj nowy artykuł" 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zgadza się, zachęcamy do śledzenia nas na Facebooku: https://www.facebook.com/gieldatekstowpl

Niedogodność jednej wypłaty chcieliśmy zrównoważyć skróceniem czasu oczekiwania z 7 dni do 3 dni roboczych.

Z racji wielu spływających do nas uwag, zastanawiamy się nad wprowadzeniem minimalnych stawek za teksty. Na początek w kategoriach premium (blog, artykuł, opis produktu).

Zapraszamy wszystkich użytkowników do dyskusji nad tą propozycją: https://www.facebook.com/gieldatekstowpl/posts/1362613120503940

• 2 tygodnie później...

Szkoda że wasza strona ładuje się z prędkością jednej litery na minutę. 

I poważnie? Taka firma, a nie umiecie wysłać maila z powiadomieniem o zmianie w regulaminie, tylko uważacie, że wzmianka na fp, na który mało kto zagląda, jest wystarczająca?

Edytowane przez sindirus
dopisek

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

A czy ktoś jeszcze ma czasem taki błąd jak ja? Zazwyczaj przy dodawaniu artykułu albo po naciśnięciu "Zaloguj się". Trzeba wtedy odświeżać albo cofać i ponawiać... Mam Chrome'a. Nie jest to szczególnie denerwujące, ale w sumie nie wiem, czy to wina mojego sprzętu czy strony.

blad_gt.png

Dnia 14.08.2017 o 21:30, Golab napisał:

A czy ktoś jeszcze ma czasem taki błąd jak ja? Zazwyczaj przy dodawaniu artykułu albo po naciśnięciu "Zaloguj się". Trzeba wtedy odświeżać albo cofać i ponawiać... Mam Chrome'a. Nie jest to szczególnie denerwujące, ale w sumie nie wiem, czy to wina mojego sprzętu czy strony.

blad_gt.png

Proszę spróbować z innej przeglądarki, bo to problem po stronie chrome. Tutaj jest opisana metoda działania, aby usunąć problem (kilka proponowanych rozwiązań):
https://zenguard.zendesk.com/hc/en-us/articles/204423722-Chrome-error-ERR-SPDY-PROTOCOL-ERROR-

• 2 tygodnie później...
21 godzin temu, ElaK napisał:

Mam link do moich tekstów z zakładki Program Partnerski. Po wejściu na GT rzeczywiście pojawia się lista moich tekstów, ale tylko na pierwszej stronie. Kiedy przechodzę na drugą i kolejne strony pojawiają się teksty innych autorów... 

Proszę o kontakt na bok@gieldatekstow.pl 

Znów ten sam błąd. Na liście "Moje zlecenia" dobrze wyliczony czas. Na szczegółach zlecenia dzień mniej na liczniku. Czy ogarnięcie systemu, który wie jaki miesiąc ma ile dni to serio jest tak trudne? No chyba nie, skoro w jednym miejscu jest wyświetlone dobrze...

Drugi błąd, który teraz zobaczyłem, to na "Historii wypłat" (transaction/payout/history) linki na dole prowadzą do transaction/payout/numerstrony a powinny do transaction/payout/history/numerstrony

14 godzin temu, Golab napisał:

Znów ten sam błąd. Na liście "Moje zlecenia" dobrze wyliczony czas. Na szczegółach zlecenia dzień mniej na liczniku. Czy ogarnięcie systemu, który wie jaki miesiąc ma ile dni to serio jest tak trudne? No chyba nie, skoro w jednym miejscu jest wyświetlone dobrze...

Drugi błąd, który teraz zobaczyłem, to na "Historii wypłat" (transaction/payout/history) linki na dole prowadzą do transaction/payout/numerstrony a powinny do transaction/payout/history/numerstrony

To tylko błąd systemowy, który nie wpływa na termin zakończenia. Problem z zegarem został już rozwiązany. Ze sprawami związanymi ze swoim kontem proszę o kontakt na bok@gieldatekstow.pl 

• 1 miesiąc temu...

Wchodzę na stronę, ładuje koszyk tekstów na blisko 100 zł netto. Uzupełniam dane. 

Wyświetla: Jeśli nie masz numeru NIP oraz REGON, pomiń te pola.

Podaję jednak NIP bo chce dostać FV, ale niestety nic się nie zapisuje, bo: 

Uzupełnij poniższy formularz jeżeli chcesz otrzymać fakturę za zakup tekstów.

Już chyba drugi raz opróżnić muszę koszyk, gdyż nie chce mi się "kłócić z systemem".

Może należałoby zakup tekstów uczynić łatwiejszym.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl