Skocz do zawartości

Linkowowanie podstron, a głównej strony.. efekty ?

Presta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam mały problem ... od jakiegoś czasu (a raczej od początku) skupiłem się na linkowaniu anchorami głównej domeny strony. Efekty w sumie były ok (do czasu ostatnich update) gdzie wyleciałem poza top10 (od około 3 lat nie było takiej sytuacji) .. nie wiem może filtr na top10 ... .

Zauważyłem, że większość stron, które są aktualnie w top10 miały linkowaną np. podstronę, które zawierała w adresie słowo kluczowe ... . Również posiadam taką stronę, do której linkuję z głównej ... ale wcześniej nie linkowałem jej bezpośrednio (może jakieś dwa znikome linki).

Nie wiem co mam zrobić... czy zacząć linkować podstronę na te same frazy co główną ? jeśli tak to musiałbym skupić się również na katalogach, które dają możliwość zamieszczania linków w treści. Jakich efektów można się spodziewać ... . Prosiłbym nie skupiać się na prawdopodobieństwie filtra, ponieważ są to domysły.

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

to że pozycjonowałeś stronę główną a inni podstrony nie jest podstawą do filtra. Błąd leży gdzie indziej.

Jeśli chcesz linkować teraz również podstronę, to wiele katalogów zezwala na wpisy do podstron wiec z tym problemu nie będzie.

dywersyfikacja anchorów wprowadza 'naturalność' i zmniejsza ryzyko na spadki przy aktualizacjach.

dziekuje za odpowiedzi. Jak sprawdzacie czy jest filtr..?? Zawsze miałem pozycje 3-6 na dana fraze a teraz kurczowo trzyma sie 11 pozycji bez zandych wahan ... , strona była linkowoana z for i katalogow + czasami wpisy w blogach... Wszysko było wykonywane recznie z unikalna trescia i z roznymi anchorami.

Mysle ze musze skupic sie raczej na wiekszej ilosci tresci...

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności