Skocz do zawartości

Domeny regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc,

Ciekawi mnie czy korzystacie jeszcze z domen regionalnych na stronach zapleczowych? Pare miesiecy temu zauwazylem, ze regionalki sa znacznie bardziej podatne na bany od domen funkcjonalnych/krajowych/globalnych, a dodatkowo ciezko strone zapleczowa na regionalce (dobra jakosciowo ale niezwiazana z regionem) katalogowac do katalogow lepszych jakosciowo. Z kolei zdobywajac linki do regionalek ze smeciowych zrodel lubia lapac bany.

Powoli przerzucam swoje strony z regionalek na funkcjonalki i chcialbym dowiedziec sie co sadzicie o domenach tego typu. Kiedys mialem wiele regionalek i bardzo dobrze sie sprawdzaly ale obecnie mam wrazenie, ze ich czas sie skonczyl. Czy macie podobne spostrzezenia?

• 2 miesiące temu...

z dobre 2 lata temu wycięło mi sporo zaplecza na regionalkach mimo że nie były to typowe spamy, robione były na przeróżnych skryptach, od tamtej pory tylko pl, com, itp, tym samym prawie wcale banów nie mam

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności