Skocz do zawartości

Czy to jest ban ?

cyber

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakieś pół roku temu postawiłem katalog stron https://eagle.waw.pl skrypt zakupiłem na allegro po wcześniejszych nie miłych doświadczeniach z otwarty mini. Strona szybko się za indeksowała i po nie całym miesiącu jakiś pozycjoner zaczął dodawać strony do mojego katalogu, po dwóch miesiącach miałem page rank 2 z backlink alexa 6 i backlink google 0 ????

Po trzech miesiącach zachciało mi się wprowadzić opłaty sms za wpisy i od tego momentu w/w pozycjoner przestał dodawać swoje wpisy ale co gorsza spadł page rank teraz jet to unranked.

Wiem że to była zemsta tego gościa ale mniejsza z tym, moje pytanie jest takie:

Czy są jakieś darmowe narzędzia którymi mogę sprawdzić czy moja domena dostała bana lub filtr ? korzystam z Traffic travis ale w nim raczej nie ma nic na temat filtrów i banów.

Czy w ogóle mogę znów podnieś page rank katalogu czy spisać na straty ?

Czy są jakieś darmowe narzędzia którymi mogę sprawdzić czy moja domena dostała bana lub filtr ?

Tak: tutaj masz takie narzędzie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ale oczekuję konkretów a nie lakonicznej informacji.

:hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czy to forum to totalne dno ?

Forum to może nie, chociaż do ideału to mu dużo brakuje właśnie przez to, że może zarejestrować się tutaj każdy, nawet taki ktoś jak Ty, który nie ma o zielonego pojęcia o PODSTAWACH w tym temacie. Odpowiedź - KONKRETNĄ podałem ci w pierwszej odpowiedzi, więc nie dziw się, że wystawiasz się na pośmiewisko, jeżeli nie wiesz jak wygląda BAN.

Czy są jakieś darmowe narzędzia którymi mogę sprawdzić czy moja domena dostała bana lub filtr ?

Albo nie potrafisz się wysłowić, albo sam nie wiesz czego chcesz.

bo że dostała to wiem i bez ciebie

To po kiego xxxx zawracasz ()()??

Czy to forum to totalne dno ?

Niestety poziom forum głownie kształtują nowi użytkownicy którzy swoim lenistwem i syndromem "zadałem pytanie i żadam odpowiedzi bo jak nie to foch, pad na glebę i bicie rąsiami i pietami o podłogę z wrzaskiem "ja kce !!! natychmiast !!!) powodują reakcję w postaci rozdrażnienia , podniesienia ciśnienia tudzież hertzklekotu u innych...

zapytaj_google.png

PS

sam osobiście czasami mam ochotę powiedzieć spierd***j ale jako humanista "odsyłam do źródeł" ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant posiadam konto na elektroda.pl i mam już parę setek postów ale poziom jest 3 piętra wyższy, tam się nie traktuje nowicjuszy jak intruzów tylko jak jak nowicjuszy masz chęć to pomagasz a jak nie to olewasz jego post. Owszem @blake udzielił odpowiedzi ale myślałem że sobie żarty ze mnie stroi, następnie wyskoczyło dwóch jeden sarkastyczny i drugi z wielkim banerem twoja stopka też jest imponująca.

Dużo czasu spędzam w internecie i niestety ale polskie fora to kompletne dno zadasz jedno pytanie a masz pięć odpowiedzi nie na temat przy okazji zostaniesz wyśmiany że jesteś nowicjuszem w dziedzinie w której forum się specjalizuje.

Na szczęście ogarniam angielski i odszukuję potrzebną mi informacje 2x szybciej.

Szanuj drugiego człowieka i jego czas !!!!

posiadam konto na elektroda.pl i mam już parę setek postów

Me too, piona. Tam za każdy post dostajesz pkty, więc jest mniej OT i moderator częściej bije linijką po palcach, ale jak ktoś w temacie napisze coś w styl "Czy to jest ban ?" , a potem pisze "bo że dostała to wiem i bez ciebie" to sorry, jest tak samo traktowany, nie czaruj.

Koleś sam podkablował do G swoje zaplecze? Dżinias.

Tak: tutaj masz takie narzędzie.

@Blake dzięki za odpowiedź ale oczekuję konkretów a nie lakonicznej informacji.

hmmm

Na szczęście ogarniam angielski i odszukuję potrzebną mi informacje 2x szybciej.

wobec powyższego zestawienia mam pewne wątpliwości

Szanuj drugiego człowieka i jego czas !

+ za samokrytykę

PS

otrzymałeś konkretną odpowiedz pomimo tego, że nie zadałeś sobie nawet trudu aby pomimo takich znajomosci jezykowych oraz tak szybkiego znajdowania informacji zrobić:

https://www.google.pl/search?q=site%3Ahttp%3A%2F%2Feagle.waw.pl%2F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#hl=pl&client=firefox-a&tbo=d&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=jak+pozna%C4%87+%C5%BCe+witryna+jest+zbanowana&oq=jak+pozna%C4%87+%C5%BCe+witryna+jest+zbanowana&gs_l=serp.3...12962.31080.4.31441.46.36.5.5.5.0.247.4104.2j33j1.36.0...0.0...1c.1.j-gJoeOi2T0&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.ZG4&fp=a1a26a9fe11a90cb&biw=1366&bih=639

i kliknąć w pierwszy link oraz zapoznać się z:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/82247-jak-rozpoznac-czy-strona-ma-bana-lub-filtr/#entry610350

Bez urazy ale ni pitol mi o poziomach bo IMHO jesteś zwykłym leniwym osobnikiem o parametrach które określiłem w swoim poście wyżej (sam "ciężko" zapracowałeś na te opinie) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności