Skocz do zawartości

Czy to jest ban ?

cyber

Rekomendowane odpowiedzi

Wymyśliłem nawet nazwę dla nich - "Leniwe pokolenie dzieci neo .." a w tym konkretnym przypadku to jak byk przypiety jest temat w dziale ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant

1.

Bez urazy ale ni pitol mi o poziomach bo IMHO jesteś zwykłym leniwym osobnikiem o parametrach które określiłem w swoim poście wyże

Nie wszyscy mają tyle wolnego czasu co ty i czasem muszą robić dziesięć rzeczy na raz.

2. Niestety ale jestem za stary żeby być dzieckiem neostrady a dzisiejsze młode pokolenie nazywa się kopiuj wklej.

3. Chciałem rozwinąć bardziej temat ale niestety shaun_black i Diego podnieśli mi troszkę ciśnienie.

Jak już pisałem dużo czasu poświęcam na przeglądanie polskich for tematycznych i tego też i naprawdę wkurza czytanie pierdoł o poprawnej pisowni czy też ironii nie dotyczącej tematu. Anglojęzyczne fora pod tym względem niestety biją nas na głowę.

A co do katalogu miałem zamiar dodać około setki wpisów zdobyć minimum page rank 1 ustawić płatne wpisy i podpiąć pod pro linka, ale niestety nie wiem dlaczego mój katalog dostał bana od G. Jestem noobem w SEO i szukałem pomocy na waszym forum ale widzę że tu jest tylko "wzajemny krąg adoracji i spamowania".

P.S.

Nie musicie odpowiadać bo mam już gdzieś to forum.

Nie musicie odpowiadać bo mam już gdzieś to forum

I co teraz ? Primadonna odeszła - w tej wersji opera nie przejdzie ....

Nie wszyscy mają tyle wolnego czasu co ty i czasem muszą robić dziesięć rzeczy na raz.

zrób jedną ale dobrze ...

pierdoł o poprawnej pisowni

dla mnie to nie pierdoła bo nie zamierzam na starość debileć czytając niektóre lotne umysły ...

Anglojęzyczne fora pod tym względem niestety biją nas na głowę.

Analfabetyzmem zachód też nas bije na głowę ale w tym temacie jest nadzieja, że dzięki takiemu podejści zdołamy ich przegonić we wtórny analfabetyzmie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A ja odpisze.

Na elektrodzie to pewnie każdy pomaga noobowi, który raz na kilka lat kupuje jakiś sprzęt i nie musi być znawcą w tym temacie. Doradzają tam głównie ludzie z branży, albo naganiacze na sprzęt. Zapytaj tutaj kogoś jaki będzie najlepszy serwer pod taką czy inną stronę to każdy Ci napisze.

Ale jak sam wyżej napisałeś chciałeś zrobić katalog, podlinkować go, sprzedawać kody, zarabiać na nim i jeszcze do prolinka wrzucić (a tego to już nie skomentuję). Czyli jak widzisz trochę strzeliłeś z xxxx tym tematem, bo wygląda na to, że chciałbyś wejść w tą branżę. To tak jak ja bym poszedł na elektrodę i wrzucił temat "Chłopaki dajcie namiary na najtańsze hurtownie, powiedzcie gdzie i jak sprzedawać sprzęt i jak na tym najlepiej zarobić". Myślisz, że miałbym setki odpowiedzi? Bo wydaje mi się, że sam musiałbym się za tą hurtownią rozglądnąć i sam musiałbym szukać rynku zbytu a NAJWAŻNIEJSZE to coś bym musiał się orientować w tym temacie - czyli duuużo czytać i samemu szukać.

PS. Dobra rada. Usuń ten katalog z serwera i nie opłacaj go już więcej, na ch*j Ci 11 rzecz do robienia o której i tak nie masz pojęcia.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A ja odpisze.

Na elektrodzie to pewnie każdy pomaga noobowi, który raz na kilka lat kupuje jakiś sprzęt i nie musi być znawcą w tym temacie. Doradzają tam głównie ludzie z branży, albo naganiacze na sprzęt. Zapytaj tutaj kogoś jaki będzie najlepszy serwer pod taką czy inną stronę to każdy Ci napisze.

Ale jak sam wyżej napisałeś chciałeś zrobić katalog, podlinkować go, sprzedawać kody, zarabiać na nim i jeszcze do prolinka wrzucić (a tego to już nie skomentuję). Czyli jak widzisz trochę strzeliłeś z xxxx tym tematem, bo wygląda na to, że chciałbyś wejść w tą branżę. To tak jak ja bym poszedł na elektrodę i wrzucił temat "Chłopaki dajcie namiary na najtańsze hurtownie, powiedzcie gdzie i jak sprzedawać sprzęt i jak na tym najlepiej zarobić". Myślisz, że miałbym setki odpowiedzi? Bo wydaje mi się, że sam musiałbym się za tą hurtownią rozglądnąć i sam musiałbym szukać rynku zbytu a NAJWAŻNIEJSZE to coś bym musiał się orientować w tym temacie - czyli duuużo czytać i samemu szukać.

PS. Dobra rada. Usuń ten katalog z serwera i nie opłacaj go już więcej, na ch*j Ci 11 rzecz do robienia o której i tak nie masz pojęcia.

Lepszego podsumowania nie można sobie wyobrazić :) aż lajknę ;)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

OK banda trolli siedzi i pierdzi w stołki a nawet jednego przydatnego linka nie potrafią podać ze swojego forum.

Tutaj jest link jak rozwiązać problem https://www.forum.optymalizacja.com/topic/168526-ban-swiezej-domeny/

P.S.

Ch.j was obchodzi co ja robię z katalogiem gdy temat dotyczy bana na domenę.

Tutaj jest link jak rozwiązać problem https://www.forum.opt...swiezej-domeny/

Trzeba było Trollu od razu go poszukać a nie zaśmiecać forum kolejnym debilnym wątkiem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Primadonna wróciła opera goł on ...

Witam panowie

Cały ten wątek [czy to jest ban ?] został napisany przez inną osobę która zalogowała się z mojego profilu.

Jak do tego doszło ? ano miałem na pendrajwie operę portable z ustawionymi hasłami dostępu do różnych for a sam pendrive zgubiłem lub został skradziony 24/25 stycznia i jak widać ktoś narobił mi niezłego bigosu.

Przepraszam wszystkich za zaistniałą sytuację a w szczególności forumowicza blake który miał prawo poczuć się urażony.

Hasło dostępu zresetowałem więc sytuacja nie powinna się powtórzyć, administrację lub moderatora proszę o usunięcie całego wątku.

[cyber oryginalny]

• 4 tygodnie później...

witam

czy strona www.mowa.ciala.kao.pl oraz www.systemy.lotto.kao.pl ma filrt ? kiedy wpisze w google adres tej drugiej strony (www.systemy.lotto.kao.pl) nie pojawia sie w wynikach wyszukiwania ?! Strona powstala ok tydzien temu

dzieki za odp. na temat

Systemy lotto Najlepsze systemy lotto, systemy multilotka i systemy dużego lotka

Systemy bukmacherskie 2500zł miesięcznie 15 miunut dziennie

Mowa ciała Komunikacja niewerbalna oraz mowa ciała - ćwiczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności