Skocz do zawartości

Presell Pages na domenie

lalasseo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko

kiedyś postawiłem u siebie na 1 subdomenie Presell Pages i na 2 subdomenie autorski katalog stron, ten PP ma PR1 w porywach (PR2)

czy może to być teraz nieciekawą opcją, mającą ujemny wpływ na moją domenę?

Przeglądając wiadomości na forach różne informacje można wyczytać i przyznam, że nie łatwo wyselekcjonować te najbliższe prawdy, a podobno od niedawna jest inaczej w tej materii niż było rok temu.

Coś od pół roku zauważyłem lekki spadek w pozycjach.

PR na głównej domenie mam taki jaki zawsze był, ale ten spadek mnie zastanawia, no chyba, że konkurencja....

Jak myślicie, pozbyć się tych (kiedyś nie miałem bladego pojęcia o zapleczu) niegdysiejszych eksperymentów?

Masz po prostu spadki linkuj, PR i subdomena, nie mają na to wpływu.

@Wals rozumiem że przeprowadziłeś testy z których wynika że jeżeli jest tego dużo to ma znaczenie ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dzięki za opinię to na razie to zostawię

a trochę z podobnego tematu np. pozycjonując dla przykładu kancelarię prawniczą, zrobienie na ich domenie subdomeny z PP wyłącznie tematycznym, gdzie po dłuższym czasie powninno się uzyskać konkretny PR również nie powinno stanowić problemu?

miałem w zamyśle jakiś czas temu postawienie załóżmy u kilkunastu klientów takich pojedynczych PP gdzie przy okazji mogło by po jakimś czasie stanowić rodzaj mini zaplecza. Co o tym myślicie?

Nie stawiaj zaplecza na domenach klientów.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Nie zaszkodzi.

Nie zaszkodzi.

hehhh.... rozbrajająca wylewność jak zwykle ;)

dziękować ;)

no i tutaj właśnie miałem pierwotny zamysł o tym co wyżej ...nic między sobą by się nie linkowało żadnych piramidek, kółeczek gwiazdeczek i innych schematów linkowania, pozostawione samym sobie taka śmietanka konkretnych tematycznie blogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności