Skocz do zawartości

Strona utknęła na top3

fungi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Liczą się linki, im więcej tym wyżej strona stoi generalnie

Z olbrzymim naciskiem na słowo "generalnie". Bo czasem można się pokusić o stwierdzenie, że generalnie jest to bzdura. Co prawda ostatnio beznadziejne linki wracają do łask, ale w na dłuższą metę opłaca się mieć średnią ilość dobrych linków niż olbrzymią dziadowskich. Na to jednak każdy będzie miał własną receptę.

chyba jest jeszcze kiepsko zindeksowany - moze to jest problemem?

Zrób porządna mapę strony, zgłoś w panelu i zdobadz do niej kilka ciekawych linków no i zawsze możesz wewnętrzne linkowanie bardziej podkrecić.

Wczoraj kupiłem fajna listę serwisów z wysokim trustrankiem ( https://listamocnychprofili.pl ) - zagraniczna lista podniosła mnie o 50 oczek na "tanie wakacje", a z ta zacząłem współpracę i już mam +7 - może spróbuj z Ta listą ? Zawsze to lepsze niż ciagle się w katalogi pakować

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności