Skocz do zawartości

Pierwsza Kampania-

moreno

Rekomendowane odpowiedzi

ile dodał przy tym słów wykluczających?

Sprawdź jakie hasła były klikane - w słowach kluczowych - informacje o słowach kluczowych (nad słowami szary pasek) wybierz okres i sprawdź czy wszystkie są takie jakie potrzebne są do twojego biznesu.

Ja używam modyfikatory ale tylko przy bardzo dużej liście wykluczeń. Pracownik adw ma zrobić tak, żeby było jak najwięcej kliknięć to jest ich "win" twoim "win" jest konwersja. Najlepsza sytuacja była by dla "win" - "win". słowo - konwersja, ale obawiam się, że przy modyfikatorze + konwersję masz niższą niż przy innych.

Bardzo wściekła meblościanka

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak to mogą być opóźnienia, ale nie powinne być aż tak duże.

Najczęstrzym problemem w takich sytuacjach, gdy jest brak danych dotyczących kampanii jest człowiek :) a dokładnie źle ustawiona data w prawym górnym rogu - sprawdź czy masz ustawiony odpowiedni zakres, który pokrywa się z uruchomieniem kampanii - do dzisiaj.

Czy aby na pewno?

Pod koniec roku skusiłem się na kampanię wg hasła "Pomożemy Ci stworzyć Twoją pierwszą kampanię w AdWords". Wszystkie słowa kluczowe zostały przez pracownika Zwespołu AdWords Google opatrzone właśnie modyfikatorem dopasowania przybliżonego.

A ja dostałam od pracownika Google jasną informację - słabo działało, będziemy to wycofywać. Lepiej samemu rozbudowywać hasła niż bazować na modyfikatorze:) Pozostawiam zatem temat do indywidualnego rozpatrzenia:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności