Skocz do zawartości

Miniatury

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz napiszę:

Nie chciałbym tego sobie tutaj wyjaśniać bo to post dotyczący całkiem innych rzeczy. Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi na forum katalogu KCS bo masz tam na 100% konto zgłaszając stronę do konkursu. Zapraszam do dalszej rozmowy na tamtym forum, żeby nie zaśmiecać tego.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

bo to co się podoba mnie nie koniecznie musi innym

u mnie z grafiką jest tak samo :P

nie wnikam w Wasze sprzeczki, czasem widzę w necie skopiowane kropka w kropkę kategorie z https://www.webwweb.pl - trochę to przykre... ale do tematu: regulamin Forum mówi aby załatwiać tego typu problemy na PM dlatego proszę o to abyście tam rozwiązali konflikt

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Przepraszam , że pisze nie w temacie... ale za bardzo mnie to ruszyło... Jestem współpracownikiem portalu mako24.com .... Cóż pan MartinB chciał aby się wypowiedzić na jego forum więc to zrobiłem... i o dziwo cały mój post wraz z tematem znikł potym jak napisałem ... że ten pan taki czysty nie był... Więc serdecznie proszę pana MartinB oraz jego szpicli o oficjalne przeprosin... w innym wypadku mogę będe zmuszony napisać gdzie indziej... oraz oczywiście zaistnienie tutaj mojego posta który został usunięty tam...

Pozdrawiam Pana Piotra oraz przesyłam pozdrowienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności