Skocz do zawartości

Test publicznie harvestowanej bazy precli

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

okej, co my tu mamy

aktualna liczba dodań 1040

zaindexowane na dziś - 150 (nie dopalam)

badamy 6 fraz - 2 są ciężkie :D 4 lightowe

stan na dziś

4 frazy poza 100

1 fraza - positione 19

1 fraza - positione 51

screeny z pozycji pacne jak będzie się coś działo fajniejszego :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aktualna liczba dodań 1040

Czy to jest liczba dodań z jakiejś dodawarki, czy sprawdzałeś, że link rzeczywiście znajduje się na danej podstronie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Mr frog - nie, te, które wykazuje seocat jako "w moderacji" od razu odrzucam i nie sprawdzam ich nawet później czy jakimś cudem przeszły moderacje ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

te, które wykazuje seocat jako "w moderacji" od razu odrzucam i nie sprawdzam ich nawet później czy jakimś cudem przeszły moderacje

Błąd. Seocat pokazuje linki w moderacji, ale 10% z nich są dodane AA, po prostu do złego worka pobiera wyniki. Ja zawsze sprawdzam te linki zaraz po blaście. Dlatego mam kilka perełek fajnych ;)

No to masz bardzo ładny wskaźnik dodanych WP :)

No dość ładny.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@MrFrog - nie jest na sprzedaż bo w ciągu dnia byłoby po liście:D

@Blake - A widzisz, nie sprawdzałem, ale ich nie usuwam z bazy - na tym co robię w statystykach seocatu łączna ilość dodań to ok. 1500, więc zakładając Twój % to jakieś 40-50 linków jeszcze dochodzi do tych AA

@Stanleyek - nie mam żadnego swojego precla ilość dodań wyłącznie suma harvestu i pewnie skuteczności Seocata - ale to wiadomo, że kwestia Waszej wiary w moją uczciwość/obiektywność

nie jest na sprzedaż bo w ciągu dnia byłoby po liście:D

Nikt zdrowo myślący nie sprzeda takiej listy :)

Są narzędzia, można ją sobie samemu zrobić. Choć jest to trochę syzyfowa praca, bo co miesiąc 30% z listy odpada, ale co miesiąc dochodzą nowe.

Nikt zdrowo myślący nie kupi takiej listy, jak poswięcając pare chwil ma sie taką samą listę

Ty to wiesz, ja to wiem i slaymer to wie, ale 90% ludzi z tego forum nie będzie miało nigdy takiej listy i jedyny sposób, żeby ją otrzymali to jej zakup a te 10% nie sprzeda jej z wiadomych względów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności