Skocz do zawartości

Test publicznie harvestowanej bazy precli

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie tak, nie dyga :D

Ale daje im jeszcze jakiś cień szansy - mała indeksacja - tylko ok. 300 jak do tej pory

@edyta

W poniedziałek tak myślę, że puszczę kolejną stronę o tej samej tematyce, tylko od razu po uzyskaniu raportu z precli, pójdą one w profile oraz posty rumakowe. Zobaczę jaka różnica :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No widzisz, mi nie dygało, nie dygało ale jak już dygło... :jupi::winko:

Fajnie, można obserwować podczas dodawania wpisów na żywo indexacje, niektóre precle złapało mi w ciągu 40 sekund do indexu ^^

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Nic nie dyga, po przecież nie od dziś wiadomo że precle nie działają.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dziś jakiś ruch w miarę, ciekawe czy nie chwilowy.

4 frazy = poza top 100

1 fraza = 19 pozycja

1 fraza = 5 pozycja

Po tygodniu nawet w miarę ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

@Merf - no proste to jest

pozycjonowanie z czuciem ełk

reklama z czuciem olesko

itp itd

Na razie bez zmian odnosnie pozycji, a tak patrząc po harvescie obecnie "baza udanych dodań" zgłasza liczbę 1700 (testowana strona nie jest dodawana do nowych znalezisk)

Cisniemy.

Obecnie,

3 frazy poza 100 - ale na te frazy nie liczylem wogóle

3 frazy weszły zgodnie na 5 pozycje :) z czego zadowolony jestem znacznie :)

Następny test trza będzie zrobić z podlinkowaniem wpisów :)

jak wybiera się anchory z 'czuciem' ^^

Widzę, że chyba kolega już długo w branży, powinien wiedzieć takie rzeczy :) To doświadczenie.

Obecnie,

3 frazy weszły zgodnie na 5 pozycje :) z czego zadowolony jestem znacznie :)

Następny test trza będzie zrobić z podlinkowaniem wpisów :)

Mówiłem, że publiczne dają radę, tylko z czuciem trzeba :hahaha:

Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl

@slaymer pingowałeś je ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

ja zazwyczaj pinguje je tydzień po dodaniu, dobre efekty są

• 2 tygodnie później...

@slaymer - też zamierzam zrobić taki test na seocat-ie, na razie zbieram listę i mam już ok 10K zarejestrowanych wp.

Chciałbym mieć podobne parametry w dodawaniu do Twoich, żeby porównać wyniki :)

Czy dawałeś do testu wyszukane arty czy byle co?

Ile dawałeś linków na 1 arta?

Czy dodawałeś wszystko naraz czy sukcesywnie?

Po zrobieniu testu puszcze pinga z kilka razy i sprawdzę zaindeksowanie.

Pozdro

mam już ok 10K zarejestrowanych wp.

Żeby mieć taką skuteczność to musisz mieć ze 100k zarejestrowanych wp. Test ogólnie powinien się już zakończyć, jak wyniki?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności