Skocz do zawartości

Test publicznie harvestowanej bazy precli

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

@blake - tak jak było tak jest - drobne wahania +-

czyli 3 frazy na których mi najbardziej zalezało - top5

2 mega trudne, pod które strona nie była robiona, tylko tak wpadły do łba - nie weszły.

w tym tygodniu wystartuję pewnie z nowym testem, tym razem podlinkuje wpisy - zobaczymy czy to coś zmienia.

a tak w ramach ciekawostki, jedna domena, na której testowałem rejesteracje i dodawania - po 3 miesiacach bycia w topach zaczyna lecieć - same WP były jako linki.

Więc w sumie wiadomo to co było wiadome :D - dywersyfikować, podlinkowywać, paczeć na topy :D

@san - wszystko na raz, linków albo 1 albo dwa, arty podłe,

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

po 3 miesiacach bycia w topach zaczyna lecieć - same WP były jako linki.

I testujesz cały czas na niej rejestracje i dodawanie Czy tylko testowałeś wtedy, weszła w topy i przestałeś?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No to już wiesz dlaczego są spadki. Pewnie nie sprawdzałeś ile z tamtych linków się dalej utrzymało. Jak byś cały czas testował wszystko na tej samej domenie to dalej by siedziała w topach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mówiłem, że zaczynam dopiero zbierać listę. Mam już ok 94K zarejestrowanych wp i jeszcze zbieram, głównie na zagrabaniczne keywordy.

Nie wiem, ile mi się uda dodać na takiej bazie, ale liczę na kilka tysięcy.

Ja to przedstawie jak to powinno wyglądać:

Krok 1. Blast (Im wieksza baza, tym wieksza ilość artykułów i keywordsów)

Krok 2. Pingowanie i podlinkowanie 50% linków - tych gorszych

Krok 3. Pingowanie i podlinkowanie 50% linków - tych lepszych

Krok 4. Dalsze pingowanie, opcjonalnie podpięcie pod SWL rotacyjny

Krok 5. Po 5 dniach kolejny blascik i znowu to samo:)

Ale to jest schemat, każdy dobrze wie, że wiecznie na schemacie cisnąć nie można więc nie ma co tego traktować dosłownie.

Najbardziej mnie niszczy to jak słyszę, że Seokatalogi są lepsze niż precelki.

Dla mnie to 2 i te same rzeczy - spam, z tym, że w Seokatalogach ten spam jest moderowany na + właściciela :):hi:

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności