Skocz do zawartości

Link w stopce tej samej strony

Thomashg

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Kilkukrotnie spotkałem się z umieszaniem linków stopce strony prowadzących do podstron tego samego serwisu z anchorami na pozycjonowane frazy. Szukając odpowiedzi czy wogóle linki w stopkach to dobry zabieg natchnałem się na odrazadzanie linkowania w stopce do innych witryn bo może to byc zakwalifikowane jako farma linków etc. NIe natchnałem się na odpowiedź co z linkami do tego samego serwisu.

Czy w takim razie wzbogacić stopke o nasycenie linkami do podstron czy raczej to sobie odpuścić? Dodam że mowa o 5 sztukach fraz.

Z góry dziekuje za wszelkie rady Was profesjonalistów.

Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm !

A czy masz aż tak kiepskie wewnętrzne linkowanie? Nie wystarcza zwyczajne menu na stronie? Na moje oko (ale poczekam na ocenę kogoś lepszego w SEO niż ja) mocy pozycjonerskiej to z tego nie będzie. Z punktu widzenia użytkownika rzecz zbędna. A do pozycjonowania użyj zewnętrznych serwisów, a nie kombinuj, jak tu moc linków zapętlić na własnym

Mi tez się wydaje to zbędne ale pomyślałem że jeśli trafiam na takie coś to może to miec wartość. Zobacyzmy czy ktoś ma doświadczenie w jedną lub drugą stronę.Gorzej jak się okaże że to zamiast dodawać to odejmuje wartości :faja:

Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności