Skocz do zawartości

Ptasia grypa

Wajcha

Rekomendowane odpowiedzi

O co Ci chodzi?

Po co założyłeś ten topik? Czemu to służy poza śmieceniem forum i trollowaniem?

Jeżeli ma to być coś konstruktywnego to o ujakie nieprawidłwe wyniki Ci chodzi.

Spójrz sobie w linki na forum po prawej te w nagłówku przyjaciele i już masz odpowiedź.

Przyznaję, nie do końca na temat, ale też nie do końca nieprzydatne. Na podstawie wyników zwracanych na tą - dość szybko wypozycjonowaną - frazę, można spróbować ustalić, czy Google w ostatnich dniach cofa się w wynikach i stąd ten chaos, i czy do nowych wyników powinniśmy się przyzwyczaić.

Jeżeli faktycznie zaśmieciłem forum - przepraszam i proszę administratora o usunięcie tematu.

U mnie wręcz odwrotnie. Jedna z domen na frazę "notebooki" z trzeciej dziesiątki do siódmej, a teraz wraca powoli. Domena jest pozycjonowana dość krótko (3 miesiące), a przed nią w wyniki wskoczyły tak zwane "śmieci". Dlatego miałem nadzieję, że to czkawka jakaś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności