Skocz do zawartości

1000 multikodów za darmo ! - 31 katalogów.

adam493

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm, muszę powiedzieć, że wygląda na to, że bardzo dużo zainteresowanych schomikowało sobie kody na później :) troche to z mojej strony będzie nieuczciwe jeżeli nie dam szansy każdemu. Zmieniam zasady. Kody, które zostały schomikowane usuwam, a wstawiam kod czasowy:

PROMO

ważny do: 30.01.2013 23:00

Nieprawidlowy kod lub kod stracił ważność!

Potwierdzam, też nie znalazłem poprawnego kodu :(

hmm, muszę powiedzieć, że wygląda na to, że bardzo dużo zainteresowanych schomikowało sobie kody na później :) troche to z mojej strony będzie nieuczciwe jeżeli nie dam szansy każdemu. Zmieniam zasady. Kody, które zostały schomikowane usuwam, a wstawiam kod czasowy:

PROMO

ważny do: 30.01.2013 23:00

Nie działa :(

Kod czasowy nie działa a o ewentualnych zmianach warto napisać w pierwszym poście (edycja). Nie pomyślałem, że ktoś wykorzysta tyle kodów i niepotrzebnie traciłem czas ;)

Fotografia, film i strony internetowe - Wrocław, Brzeg Dolny, Wołów, Ścinawa, Lubin. Wideofilmowanie Wrocław. Informacje z Wińska i okolic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności