Skocz do zawartości

Nowy sposób wyświetlania zdjęć w Google Images

THI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kojott daj linka żeby zobaczyć przykład Twojej podmianki. I wklej tutaj zawartość pliku htaccess

Myślę, że przykład tekstu każdy sobie sam potrafi wymiśleć :)

zawartość htaccess wkleiłem na pierwszej stronie, z tą różnicą, że bez R=302. I mała podpowiedź: plik podmieniany musi być tych samych rozmiarów.

dave: Każdy sposób jest dobry - byleby się o tym mówiło. Zakładaj tematy jak chcesz - ja spróbowałem UOKIK

kojott: ok dzięki - pewno spróbuję.

PS. Wiadomo czemu nie ma nowego wyświetlania na images.google.de? Jescze tam nie ma? Czy może tam nie wprowadzili ze względu na prawo np?

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Bardzo podobny sposób wyświetlania grafik ma yandex. Faktycznie, 50% spadku odwiedzin byłoby to dobry wynik. Mnie pokarało na ~90% ;) Dobrze, że to jedno z ubocznych źródeł zarabiania, inaczej byłoby bardzo niemiło.

W tym momencie u mnie też już sięga koło 80%.

U mnie stanowiło to główne źródło ruchu. Teraz zupełnie nikt nie przechodzi z google grafika.

No cóż trzeba będzie pozyskać userów z innych źródeł.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

@SoniaFeen - mam nadzieję że podzielisz się wskazówkami technicznymi na ten temat.

I najlepiej jakbyście podzielili się trochę cyferkami po wdrożeniu modyfikacji.

tzn. czy rzeczywiście wzrośnie % przejść na stronę z g.grafika.

Pozdrawiam

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności