Skocz do zawartości

Nowy sposób wyświetlania zdjęć w Google Images

THI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...Chyba się nie wyspałem, bo nie wiem o co Wam chodzi...

Ja skumałem tyle, że user SoniaFeen bije licznik postów. Będę tu zaglądał ciekaw jak sytuacja się rozwinie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ci co nie widzą róznicy, to tylko patrzyli na to co sie pojawia po kliknięciu w link, czy może zadali sobie troche trudu w kliknięcie jakiegos obrazka po otworzeniu się stronki po kliknieciu w tamten link?

Inaczej będzie sie dziać na IE, inaczej na Operce i FF :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

//edit:

O znalazłem coś na ten temat..

transferu więcej będzie a ruchu mniej..

fucking google..

hmm, o ile w ogóle mnie ten problem nie dotyczy bo mało obrazków używam, to zastanawia mnie czy ta firma w ogóle w ostatnich latach zrobiła coś dobrego???, bo w sumie nie kojarzę, tylko kombinują jak bardziej korzystać z materiałów od ludzi, ale nie kierować na ich strony, czyli dążą do wysysania webmasterów nie dając nic w zamian.

Jak wam się nie uda nic wymyślić to poblokujcie robota dla obrazków. Coś tam kiedyś czytałem, że w Niemczech Google jakiś proces duży przegrało za używanie grafik ze stron (nie pamiętam dokładnie o co tam chodziło i co to było). To nie jest tak, że jak nie chcesz udostępniać Googlowi to masz zablokować, a jak nie zablokujesz to Google sobie może robić co chce.

Tak samo możesz zablokować indeksowanie grafiki oraz zablokować dostęp robota Google do Twoich zdjęć.

Ja wolę jednak odzyskać ruch z google grafiki na swojej stronie.

Pozdrawiam

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

No niestety będziecie musieli sami dojść do tego jak zwiększyć ruch na stronie poprzez Google Images.

Pozdrawiam :)

no to z****je Ci humor i napisze to oficjalnie - wystarczy wlaczyc anty-hotlinkowanie w apache i po sprawie.

Zastosujcie swoje metody panie Kazaan i zobaczycie jakie wyniki osiągniecie. Widać, że mało się znasz na inf, ale nie wszyscy muszą od tego w końcu są specjaliści. Może ty akurat obsługujesz serwery. nie wnikam więcej....

A co do nabijania postów...... dają tu jakieś prezenty za ilość??? :D

Dziwie się bardzo, że jeśli ktoś ma coś sensownego do powiedzenia to nie chcecie słuchać. Zagraniczne fora są pomocniejsze. Tutaj niczego się nie znajdzie poza mało fajna atmosferką.

Smutne i typowo polskie, dlatego zdanie "Dziwię się bardzo" zmieniam na: Nie dziwię się za bardzo.

Dobrego dnia wszystkim!

ps. metodę swoją sprawdziłam na wszystkich przeglądarkach bo tak się robi w profesjonalnych zespołach, czyż nie?

Dziwie się bardzo, że jeśli ktoś ma coś sensownego do powiedzenia to nie chcecie słuchać. Zagraniczne fora są pomocniejsze. Tutaj niczego się nie znajdzie poza mało fajna atmosferką.

Nie dziw się. Tu każdy jest co najmniej profesorem w dziedzinie w jakiej (plus kilkanaście pokrewnych) się wypowiada ;)

ps. metodę swoją sprawdziłam na wszystkich przeglądarkach bo tak się robi w profesjonalnych zespołach, czyż nie?

Toż pisałem, że pod róznymi browserami różny jest efekt ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności