Skocz do zawartości

Adwords perpetum mobile o.@

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

OMG. patrze ja dziś na konto swoje.. bo jakoś tak czas by się kampania zakończyła.. i co widzę:

adwordsq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

o.@ ?

bug? czy ... hehe auto uzupełniające się konto :PPP

Dodam, że ja tych kodów nie wbijam o.@ WTF ?

hehe, na drugim koncie jeszcze lepiej.. dobiło do 8 stówek o.@ ...

podejrzewam ze niestety jutro wróci all do normy .. czyli konta się wyzerują :P

również radzę to zgłosić do supportu - zapewne znająjuż przypadki, ale żebyś nie miał problemu z tytułu dodawanych x kuponów na koncie (co tak na prawdę nei jest możliwe).

um, konto dalej dodaje :P, dla ścisłości dodawany jest ciągle ten sam kod, ten który dodałem jako promocyjny, teraz tylko raz na dobę dodaje.. w sumie dodaje sumę, która jest wyklikana :P... inaczej: te konta były w sumie na stówkę + kod (a tych dostałem 3 dla mojej działalności od google, to i potworzę nowe konta i będę potem następne wklepywał). Jak się skończy to perpetum mobile to konto zamknę i utworzę dla nowej domeny następne i nowy kod. Póki co :P działa to całkiem um.. przyjemnie. Budżet zwiększyłem, tylko narazie nie ma opcji by był on wyklikany ;/ jeszcze trzeba poczekać bliżej letniego sezonu wakacyjnego ;)

można to jeszcze uprościć: Jeden użytkownik = jeden kupon - rzeczywistość jest jednak brutalna, mi też już czasem ręcę opadają :)

O ile mi wiadomo to nie dal domeny a dla danych firmowych można użyć kuponu.

Więc jedna firma jeden kupo a nie kupon na domenę - jak sie mylę poprawcie mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności