Skocz do zawartości

piramida linków - lipa

gilo2

Rekomendowane odpowiedzi

...ostatnio dałem się skusić na rewelacyjną ofertę o nazwie"piramida linków"...

i dałeś to na swoją główną domenę. Kozak jesteś. Powiedzmy, że jeśli chodzi o pozycjonowanie jestem w podobnej do Twojej sytuacji ale IMHO nie wykazałeś się rozsądkiem. Podobnie cierpię na ciągły brak czasu ale takie pomysły?

Ponadto nie neguj rozwiązań które słabo wypróbowałeś na jednej domenie i w jednym przypadku. Nie brzmi to profesjonalnie i przekonująco.

Tymczasem...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie no przestańcie się śmiać z piramid. A skąd wiecie że niewolnicy nie zawalili sprawy?, a może akurat wtedy była burza piaskowa?

A tak na poważnie, czego oczekujecie po takich piramidach?, porządną piramidę trzeba robić z miesiąc lub dłużej.

A czemu?, trzeba zrobić pierwszy poziom, poczekać jakiś czas, przefiltrować linki które zostały, (duża część na pewno będzie usunięta), potem to samo z drugim poziomem, trzecim itp.

Znowu muszę te scenkę z knajpy zacytować:

Panie kelner !

- co ?

- w mojej zupie są dwie muchy !

- a pan byś chciał walkę byków za 3,50 ?

nie ważne ile zapłaciłem za bilet. obiecano mi walkę byków i że poleje sie krew :)

a bardziej poważnie, nie jest tak jak napisał D_S. ze się żalę. po prostu wyraziłem swoją opinię. Według mnie nie warto się w to pakować. Po przeanalizowaniu sprawy stwierdzam że ryzyko znacznie przewyższa potencjalne korzyści. Nie spodziewałem się ze od razu wrócę ze stanu sprzed roku gdzie byłem gdzieś na TOP2 lub 3, ale skok z 10 o 1-2 oczka to troszkę mało.

Tak na marginesie. Kilku osobom należy się piwo za szybkie odgadnięcie kto stał za tym przedsięwzięciem. widzę że znacie się tu wszyscy jak łyse konie :)

obiecano mi walkę byków i że poleje sie krew

Na Allegro są same obiecanki cacanki. Chciałeś walkę byków a dostałeś kota w worku.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Piramidy są be. Najlepiej robic je przez rok, a nie miesiąc :)

możesz rozwinąć swoją myśl?

jeśli ktoś jest w stanie wyciągnąć wnioski na jednym(kulawym) przykładzie to powodzenia życzę...

strona dostała wcześniej po du**e, autor "testu" kupił piramidkę i myślał, że nagle będzie nad znaczkiem google... a może by się pan autor zastanowił za co strona poleciała w dół?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Panie i Panowie wbijcie sobie w mózgownice, że coś co jest wartościowe nie będzie kosztowała 9,90 czy 2-4 stówki bo aby zrobić coś naprawdę skutecznego to potrzeba czasu/umiejętności/wiedzy/wartościowych stron a to niestety zawsze kosztuje ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panie i Panowie wbijcie sobie w mózgownice, że coś co jest wartościowe nie będzie kosztowała 9,90 czy 2-4 stówki bo aby zrobić coś naprawdę skutecznego to potrzeba czasu/umiejętności/wiedzy/wartościowych stron a to niestety zawsze kosztuje ;)

Lubie GO

Choć nie zawsze zgadzam się ze zdaniem, to tutaj akurat bardzo ładne podsumowanie. Dlatego najlepsze grupy katalogów cenią się za multikody. Osobiście wolę dodać wpis do 10 mocnych katalogów za 50 zł, niż w tej cenie mieć ok. 340 wpisów + 3 linki w treści. Choć cena nie zawsze=jakość, to przeważnie tak jest.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Przeczytałem cały wątek. Zaczęło się od skarg będących w gruncie rzeczy paszkwilem na własną nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, a skończyło się na tym, że w zasadzie najlepszą piramidą będzie ta, którą sobie każdy sam zbuduje. Na to przynajmniej wychodzi, co zresztą nie byłoby pozbawione sensu, bo przecież do każdej strony zmieni się trochę profil linków, tematy, metody- wszystko. Zresztą, o ile mi wiadomo, coś takiego jak jedna recepta na wszystkie bolączki pozycjonowania jeszcze (albo już) nie istnieje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności