Skocz do zawartości

piramida linków - lipa

gilo2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dlatego trzeba szukać domen pod tier1 z dobrym rankiem

Oczywiście.

Wszystko trzeba robić z głową.

Dlatego automaty u niektórych to potężne narzędzie a u innych te same softy "nie działają" :)

Dlatego jedne piramidy są mocne a inne "nie działają".

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Aha i powiem tak jeszcze jedno -jak ostro mąciliście z profilem linkowania,coś wam spadło albo nie daj Boże macie filtra to odpuście sobie te piramidki-macie skopaną domenę

ale pewnie zaraz przyjdzie Kojotek i powie że na szkoleniu wam pokazywał jak wychodzić piramidami z filtrów ;)

T.

...

ale pewnie zaraz przyjdzie Kojotek i powie że na szkoleniu wam pokazywał jak wychodzić piramidami z filtrĂłw ;) ...

Wątpie. Raczej nie pokazuje się w temacie gdy są tego rodzaju kontrowersje.

Co nie zmienia faktu, że to branża dla chcących i umiejących korzystać z mózgu :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 4 tygodnie później...

Jak dla mnie to tu mowa piramida - lipa jest w ogóle bez sensu. Przecież piramid może być 100 różnych wersji i jedna będzie super, inna lipą. I wiadomo - trzeba robić różne piramidy.

Kupić g*wnianą piramidę i mówić, że piramidy są złe - śmieszne i dla mnie bez sensu. A że ten użytkownik wciska coś tak słabego... szkoda...

piramidy zresztą bardzo popularne w dzisiejszych czasach trzeba umiec robic to po pierwsze a po drugie jedna piramida wiosny nie czyni trzeba ich conakmniej kilkanascie lub kilkadziesiat o czym ludzie juz nie wiedza

Czasem wystarczy jedna, zależy od frazy ;)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Mariusz jedna rzecz do Ciebie wszystko co piszesz jak najbardziej się zgadzam ale jeśli twoja baza Tier1 (poziom pierwszy) w głownej mierze ma domeny które są ostro moderowane to ta piramida szybko utraci moc-

nawet jeśli ją wbijesz to nie bedzie tak jak mówisz że to sie potrzyma długo-dlatego trzeba szukać domen pod tier1 z dobrym rankiem i moderowanych raz na kilka/kilkanaście dni- wiem że to brzmi niedorzecznie ale jak się umie zrobić dobry harvest to i takie białe kruki można odsiać

Pozdrawiam T.

Nie wiem jak tam do końca robicie Tier1, generalnie przestałem czytać to forum, bo nie chce mi się przekopywać przez stek bzdur jakie tu "znawcy" wypisują, a także nie wiem jaki macie problem z piramidami w ogóle, a tym bardziej z tym jak znaleźć dobrą domenę na Tier1 do piramidy czy linkwheela, skoro z palcem w przysłowiowej d***, można znaleźć ponad 150 domen high PR, typu twitter, wordpress.com, blogspot i inne sieci, blogi czy serwisy, które umożliwiają zbudowanie potężnego zaplecza pierwszego i drugiego poziomu, manualnie lub półautomatycznie, do 2 i 3 poziomu zdyfersyfikowane linkowanie + indeksowanie kazdego z linkow do 50-100 domen, do 4 poziomu spam linki + pełny indeks 500+ domen do każdego spamlinka, tak jak tam ktoś mądry wcześniej napisał, zostaną w google na jakiś czas. Da się to zrobić i nie potrzeba na to roku.

Wykonuję wdrożenia/modyfikacje WordPress. PW lub GG: 9318866

bo nie chce mi się przekopywać przez stek bzdur jakie tu "znawcy" wypisują

To się nazywa dobre podejście ;)

Da się to zrobić i nie potrzeba na to roku

Da się to zrobić dużo szybciej i nie potrzeba nawet miesiąca.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Da się to zrobić dużo szybciej i nie potrzeba nawet miesiąca.

Z dobrym zapleczem, szybkim vps'em, prywatnymi proxy, odpowiednimi footprintami i odpowiednią selekcją scrapowanych url'i high pr nie potrzeba nawet weekendu, ale nie ma co się licytować ;)

high pr

Tutaj to akurat kwestia gustu, ja wolę inne parametry ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A w ogole jak ktos ma wątpliwości co do tego czy to dziala to submitowanie i indeksowanie w 24-48h śmieciowych ale mocno zdywersyfikowanych linków do bloga tier2/3

po 24h na kiepskim domowym łączu cable ~5Mbps daje efekt taki:

https://dl (dot) dropbox (dot) com/u/52980228/SEO_WAR_lolz.png

I co CS wyrabia? Bo nie sądzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności