Skocz do zawartości

piramida linków - lipa

gilo2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli wszystko lecisz widzę bez (chyba, że antigate, ale to się raczej średnio opłaca). No i widzę, że bazy ładujesz chyba jakie znajdziesz w necie bez żadnej segregacji.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Captcha solver jest pierwszy na liscie moich zakupow w tym miesiacu, narazie wklepuje manualnie jak mi sie nudzi a takto sobie idzie automatem i ignoruje wszystkie captcha requesty ;)

To ze screenshota leci po scrapie 1mln url'i z pelna dywersyfikacja, zeby zdeterminowac czy samymi footprintami + keyword jako "fraza" jest w stanie wylapac relevant content w urlach. Przy czym juz wiem ze nie jest ;)

Nastepny test bedzie przez sortowane url'e na podstawie footprint + keyword exact match, potem wywalam url'e tld pr0 i obl>100 i ustawiam kolejnosc, ascending przez alexa rank i jesli LpM bedzie odpowiednio wysoki to dodam min. 1 keyword match z submitowanej witryny. To powinno wystarczyc na super relewantne backlinki do tier 1/2.

Polecasz jakies lepsze patenty moze? ;)

Wykonuję wdrożenia/modyfikacje WordPress. PW lub GG: 9318866

Ja GSA wykorzystuje do czegoś innego niż do piramid, więc o patentach nie ma co tutaj pisać, ale zakup CS, bo tracisz dużo fajnych linków.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności