ebiman Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 W końcu moje usługi zostały przywrócone - mnóstwo stresu, tłumaczenia klientom itd. Oby jak najmniej takich sytuacji. Tak ogólnie, to ten hosting na group5 rzadko miał awarie ale teraz to już był armagedon. Nie znam się na kwestiach technicznych ale pewnie dało się dysk szybciej wymienić. Z resztą w nocy to się chyba nic nie działo - oni spali a hosting nie działał. Dwa razy powtórzone podoba się ...Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Z resztą w nocy to się chyba nic nie działo - oni spali a hosting nie działał. Wiesz, mi kiedyś (już wieki temu) OVH wymieniało dysk ponad 4 dni dzięki czemu wyleczyłem się z tej firmy w zakresie PRO zastosowań Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebiman Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Większość firm podaje uptime na poziomie 99,8% ale ciekawe, czy ktoś to liczy ... Dwa razy powtórzone podoba się ...Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 czy ktoś to liczy ... ja mam statystyki kilku hostingów: (testy wykonywane co 5 minut) linuxpl.com - 99% monitorowane od 371 dni mam u nich 4 konta wszystkie na innych maszynach i wszystkie na 99% biznes-host.pl - 99% monitorowane od 70 dni biznes-host.pl konto SEO 95% monitorowane od 70 dni vmline.pl - 100% (tutaj test był co 3 minuty) monitorowane od 70 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebiman Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Fajne to Może wezmę pod uwagę jeśli ponownie będę wybierał dostawcę. Dwa razy powtórzone podoba się ...Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
group5 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam, to prawda, mieliśmy problem z jednym z naszych serwerów. Awaria została usunięta i wszystkie konta klientów działają. Oczywiście przewidujemy rekompensatę za powstałe straty. W poniedziałek będziemy informować drogą mailową klientów, których konta znajdowały się na serwerze, który uległ awarii. Vogan sp. z o.o. Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.