Skocz do zawartości

[WYKONAM] Profesjonalne, SKUTECZNE (setki klientów) linkowanie - pozycjonowanie na forach internetowych! Gwarancja wzrostu pozycji! 100% zadowolenia!

vastar0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Moja oferta jest bardzo prosta i co najważniejsze - skuteczna!

Wiadomo, aby nasza strona miała wysoką pozycję w wyszukiwarce, musi do niej prowadzić dana ilość linków. Ja wychodzę Ci więc naprzeciw i oferuję umieszczenie Twojego linku w 100,200,500 i więcej wypowiedziach na RÓŻNYCH forach internetowych, które mają PR większy niż 1 oraz linki wychodzące z atrybutem dofollow.

Są to wartościowe fora, "żywe" z użytkownikami na bieżąco biorącymi udział w dyskusjach. Fora nie są zaspamowane!

Jest to usługa naturalnego linkowania w treści wypowiedzi! Takie naturalne linkowanie jest zgodne z wytycznymi Google i o wiele bardziej "lubiane" przez wyszukiwarkę niż płatne linki w stopce serwisu!

Gwarantuję profesjonalne wykonanie! Linki zostaną na stałe!

Oczywiście, że możesz kupić np. 100 różnych for po 2 wypowiedzi z Twoim linkiem na każde forum lub 25 for po 4 wypowiedzi na każde. Ta kwestia już zależy od Ciebie :)

Linki będą w treści wypowiedzi umiejętnie wplecione w dyskusję (Pamiętaj! - nie zostaną usunięte, linki zostają na stałe!).

W jednej wypowiedzi będzie tylko Twój link!

Cena wynosi 100 zł. za 100 wypowiedzi, 190 zł. za 200 wypowiedzi, 280zł za 300 wypowiedzi itd. Na każdym forum dodawane są po maksymalnie dwie wypowiedzi z Państwa linkiem (chyba, że wolicie Państwo inaczej, co proszę zaznaczyć).

Czas realizacji zlecenia (100 wypowiedzi) wynosi maksymalnie 14 dni (nie szybciej niż 3 dni), aby zachować naturalność przyrostu linków. W Przypadku większego zakupu, okres ten się analogicznie wydłuża.

Po zakończeniu zlecenia dostajecie Państwo raport w postaci linków do wszystkich wypowiedzi!

Kontakt: PW na forum, lub: 1191004.jpeg

Gwarantuję wzrost pozycji po wykonaniu tego zlecenia!

Z mojej usługi skorzystało już ponad 65 osób i firm! Po przykłady i adresy stron klientów, które są wysoko ulokowane w wyszukiwarce po wykonaniu usługi linkowania zapraszam do kontaktu.

Pamiętaj, że Twoją stronę pozycjonuje człowiek, nie automat!

Pozdrawiam i zapraszam do skorzystania z moich usług. Gwarancja zadowolenia, setki zadowolonych klientów!

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności