Skocz do zawartości

Baza prywatnych blogów z dodawarką

krzysiek151

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

wraz z rozwojem wtyczki moja grupa blogów również będzie rozwijana. Plany na najbliższe dni

• auto-podlinkowanie wpisów - każdy wpis będzie podlinkowany przez dodanie do ~100/200 stron zapleczowych (na subdomenach)
  • płatności dotpay sms
  • jeżeli będzie zainteresowanie dodam dobrej jakości artykuły do bazy => można będzie wykupić wpis wraz z artykułem (więcej na temat tej wtyczki: TXTWordPressel )

Po wprowadzeniu tych zmian (głównie auto-podlinkowanie) ceny za wpis wzrosną.

Kod gratisowy:

koroz

...

• 2 tygodnie później...

Dodałem do systemu 3 projekty, zapomniałem o nich w ogóle, nie tak dawno zakończyło się dodawanie. Indeksacja na mega wysokim poziomie, z 75 do indeksacji pozostało tylko 5 wpisów, które były dodane jako ostatnie. Osobiście polecam grupę, warto wydać tylko 7zł by zdobyć 25 pełno wartościowych linkaczy ;)

edit. 36 linków, bo tyle jest już precli w grupie ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności