Skocz do zawartości

Baza prywatnych blogów z dodawarką

krzysiek151

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zostało dodane 14 kolejnych domen (nowe domeny, dopiero zaczynam linkować), także baza składa się z 50 blogów.

Cena do końca weekendu majowego pozostaje bez zmian, czyli 7zł - 1pkt .

(Proszę korzystać z menu najbardziej po lewej stronie - czekam na poprawkę po autora wtyczki)

...

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciężka sprawa, wywala bazę danych. Dodałem wpis kilka dni temu, ale raportu brak, nie wiem czy już zakończył się cykl dodawania bo sprawdzić też nie mogę, najlepszy jest motyw z logowaniem. Zalogowałem się na konto a potem benc, log off i dane są nie prawidłowe :S Sądzę że interwencja autora wtyczki jest konieczna, bo tak to potencjalny klient nie może nawet skorzystać z usługi.

edit. udało się zalogować ponownie, ale po ostatnim dodanym projekcie nie ma słychu ani widu. Można prosić na PW link do pierwszego precla z listy dodawania?

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności