Skocz do zawartości

Adresy katalogów stron

KazioR

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam adresy katalogów stron, troszkę się tego nazbierało:

550 do wpisania ręcznego, PL

222 wpis automatyczny pobiera z meta tagu, PL

353 katalogi stron, Świat

wykonane w html klikamy wpisujemy.

Spis katalogów SEO mix :

2055 adresów kalogów.

Wszystko to oddam za wstawienie linku tekstowego do mojej strony, warunek strona winnna posiadać Page Rank nie mniej niż 4.

Pozdrawiam

KazioR

www.kazior5.com

kontakt ze strony

a ja za 100zł sprzedam informacje gdzie można sobie samemu znaleźc katalogi...

ech czego to już ludzie nie wymyślą:rolleyes:

a tak poza tym to cała ta lista jest na Twojej stronie - https://kazior5.w.interia.pl/katalog/

a dlaczego adres strony podałes nam za darmo ja bym chętnie za to zapłącił

Ja nie sprzedaję lecz proponuję, że oddam za link tekstowy, to po pierwsze a po drugie podany przez ciebie link to lista jaką wstawiłem aby pokazać, że jest to namacalne lecz tam jest tylko około 500 adresów a ja oferuję o wiele więcej.

sir nimek - oczywiście masz rację każdy ma swoje metody, to co podaję to katalogi w masówce sam mam listę 200 gdzie po wstawieniu wyciąga się stronę tak jak moją na PR=5, nic nie robiłem poza tym. Po wpisaniu do 50% wykazu katalogów można uzyskać PR=3 lub najwyżej 4. Przerabiałem to na kilku stronach.

Nie każdy katalog da zadawalający wynik dlatego moja propozycja jest dla stron o odpowiednim PR.

Ja tam posiadam spis ponad 1500 z zagranicznymi ale po sprawdzeniu wszystkich adresów zostaje z tego połowa. Nie liczy sie ilość tylko jakoś szlak może trafić jak widzi sie 404 albo a teraz wyślij SMS o treści MIELONE 8976 np ostatnio w katalogu gery wprowadzono opłatę a info oczywiście przy końcu rejestracji.

To fakt coraz częściej zaczyna się pobieranie opłat na polskich katalogach, u mnie w wykazie gdzie idzie zapis z meta tagów są wszystkie sprawdzone i nie ma żadnego problemu, na zagranicznych to po mozolnym wpisaniu na końcu wołają daj kasę. No ale nikt nie obiecywał, że pozycjonowanie to praca fajna i przyjemna. Dlatego wymiana linkami jest pewną formą poszerzenia informacji o stronie poza katalogami stron.

KazioR na tej swojej stronie https://kazior5.w.interia.pl/katalog/ to zrób porządek, bo masz tam 683 urls a większość robotów toleruje 100 urls na stronie. Może je jakoś poporcjuj, ułóż logicznie...

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zrobiłem zgodnie z Twoją sugestią, rozłożyłem to na 8 plików po około 100 adresów. Mam nadzieję, że może ktoś z tego skorzysta.

Znalazłem jeszcze link do kilku katalogów: ;)

https://www.spiskatalogowseo.investray.pl

Pozdrawiam

KazioR

www.kazior5.com

A ja posiadam spis.mar.az.pl i mnie wystarcza.

Hmm, a ja cały czas żyłem w niewiedzy myśląc, że to mój :P

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

O Matko Boska!!! W morde. Ja myslałem sobie ze 10 katalogów no moze 15 to max a tu 500? Łeb mi pęka jak sobie pomyśle ze trzeba na wszystkie włazic. Ile to rzeczy człowiek jeszcze nie wie. Jestem tu niedawno i jak czytam to wszystko to zazdroszcze tym co to komputera na oczy nie widzieli w zyciu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności