Skocz do zawartości

Baidu

Kroplewski

Rekomendowane odpowiedzi

Głównie jestem ciekaw, czy baidu jest tak samo regorystyczny jak Google(wydaję się, że chyba nie) i czy metody jeszcze nie dawno uchodzące w google za dozwolone są tam akceptowalne.

Czy jest to po prostu inny świat?:)

Chodzi o to, że będę potrzebowałv dla swoich stron chociaż podstawowej wiedzy

Jeżeli planujesz Import z Chin- sprawdzaj wiarygodność kontrahentów

Naturalnie czy kosztuje, i wiedza kosztuje i kit kosztuje :) jednak trzeba zobaczyć czy ktoś coś wie: ) Przykładowe portfolio stron pozycjonowanych w baidu po chińsku? Chętnie rzucę okiem na pozycje stron na dane hasła i możemy działac :)

Nie mam zamiaru ciebie szkolić, i nie chce z tobą działać w żaden sposób. Zobaczyłem twoja stronę i ( z całym szacunkiem) wywnioskowałem że kitem prawdopodobnie jest to "że możemy działać" :D. Liczyłeś na darmowe przeszkolenie wiec polecam Chińskie blogi SEO, i fora również niektóre Rosyjskie.

A bez kitu( jak juz używasz takich slow) jest prawdopodobnie tak, kasujesz ich za "SEO" ( :Dhttps://ahrefs.com/s...port.pl/All_All) a sam nawet nie masz pojęcia co się dziej w Baidu, liczyłeś ze na PIO cie nauczą

najbardziej mnie rozśmieszył komenaż z

https://seomoher.pl/

Wiec stwierdzam Dominik Kroplewski, nie stać ciebie na moje usługi, polecam skorzystać z usług Mochera :D

p.s prywatnie nienawidzę jak ktoś wciska takie "kity"

• 2 tygodnie później...

Ja banuję Chiny po całości, a tu ktoś chce się pozycjonować u nich?

90% chińskich odwiedzin, to wyłącznie maszynki zżerające bandwidth, do tego indeksujące w dziki sposób, łącznie z adresami DNS, portami, etc (podobnie zresztą jak ruski Yandex). Zero pożytku, Ja wiem, że Chiny to potęzny rynek, ale póki co jeszcze bardzo dziki, o czym zresztą mnóstwo frim się przekonało, łącznie z Google.

Żal mi tyko jednego Włocha, przesympatycznego użytkownika mojej strony (muzyka), który przeprowadził się do Chin, i tam się ożenił.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

W Baidu nie opłaca się pozycjonować. Chyba, że firma prowadzi interesy z Chinami i oferuje produkty na tamtejszy rynek.

Co do Yandexa to się nie zgodzę z przedmówcą. Yandex działa z powodzeniem u naszego sąsiada, więc blokowanie tej wyszukiwarki jest głupotą. Podobnie jest z Seznam. Należy pozyskiwać ruch z tych wyszukiwarek, jako alternatywa dla Google.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Yandex będzie wyrastał na baardzo poważnego gracza, widać to chociaż po Turcji czy innych krajach z tej części świata,

jednak jak SzlafRock piszę chodzi głównie o pozycjonowanie się w baidu w celu zaistnienia na ich rynku a nie na pozyskiwaniu ruchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności