Skocz do zawartości

Prosze o ocenę, nieubliżać...

KazioR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szanowne gremium oceniających kilka miesięcy temu gdzie zarzucono mój ogródek "kamyczkami" typu: ramki, beznadzieja. Postarałem się jak mogłem w miarę swoich możliwości pozmieniałem jak umiałem i poddaje się ocenie. Proszę nie pluć na monitory. Dziekuję z góry za stratę wartościowego czasu.

Wpisz w google "ogródek zarzucony kamyczkami" to może znajdziesz :)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Jak widzę macie moi sympatyczni panowie doskonałą pamięć, jednak coś w tych kolorkach musi być skoro tą stronę przywołano. Zgadza się myślałem, że jak w każdym porządnym forum stopka stale jest taka sama, ale jej nie ma, hmm, mój błąd, przepraszam, podaję adres strony do oceny - komuś strasznie ramki nie pasiły a więc jest już bez - https://www.kazior5.com.

/cytat/

KazioR, nie myślałeś o karierze tancerza? Albo kierowcy? Piekarza?

AdamD - mam mój przyjacielu swój zawód, po 38 latach pracy jestem już w spoczynku i nie zamierzam go zmieniać bo i po co? To co robię nie robię dla pieniędzy a dla przyjemności.

Strona o niebieskim kolorze tak na marginesie, ma PR=4/10 a tą co macie panowie ocenić 5/10

Pozdrawiam Was serdecznie

KazioR

www.kazior5.com

A taka na ten przykład google.com ma pr10, i raczej nie jest majstersztykiem sztuki webdesignerskiej. Strona może wyglądać jak kupa nietoperza, i dalej mieć wysoki PageRank.

Co do kazior5.com to zajrzałem w źródło (mimo blokady prawego przycisku, która NIC DOBREGO nie daje, a tylko wkurza gości na stronie) i delikatnie mówiąc jest tam totalna kaszanka.

Proponuję żebyś się zaopatrzył w książkę Zeldmana (https://helion.pl/ksiazki/pswsta.htm) - mało technikaliów w środku, ale czyta się dobrze i sporo z niej można dla siebie wyciągnąć.

Pozdrawiam,

AdamD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności