Skocz do zawartości

Posty i artykuly

koki

Rekomendowane odpowiedzi

@koki, słuchaj, forum wyposażone jest w szukajkę, z której spokojnie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Jest też sporo tematów o różnych narzędziach, a Ty tu wpadasz, siejesz zamęt i rozstawiasz nas po kątach.

Każdy z nas przechodził- i nadal każdy przechodzi- etap, w którym czytanie książek lub instrukcji obsługi oprogramowania jest codziennością. Wszyscy czytamy jakieś artykuły lub książki, a jeśli nie masz takiej umiejętności, pozycjonerem nie będziesz. Nie gań nas za to, że Ci dobrze radzimy, bo wiedza, którą sam zdobędziesz, bardziej Ci się przyda niż to, co możemy Ci wszyscy napisać.

a ja myślę, że koki chce się przekonać po "ilu linkach" można dostać banana na forum a Wy się czepiacie interpunkcji, gramatyki i geniuszowi książki proponujecie czytać..

/edyta - literówka/

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Uwaga, uwaga...Ja będę tak łaskawy że udzielę Ci odpowiedzi na pytanie.

Krok 1 - Wpisujesz adres https://www.forum.optymalizacja.com - Nie popełnij błędów bo nie wczyta się strona.

Krok 2 - Wchodził w dział dla początkujących poprzez kliknięcie myszką (lewy przycisk).

Krok 3 - Szukasz informacji dotyczących zaplecza.

To cała filozofia. Jakbyś miał błędy nagraj filmik i wstaw na youtube to postaramy Ci się dokładniej pomóc.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności