Skocz do zawartości

IBAN i BIC - skąd wziąć?

hipek.xd

Rekomendowane odpowiedzi

Sory ale nie mogę się powstrzymać jak widzę takie tematy...

Tutaj masz gotowca:

(ten dowcip już nie jest aktualny)

Pierwszą wersje kombinacji słów kluczowych jakie wpisałem w celu wyszukania info o BIC dostałem od Google wyniki o przypadkach "pobić".

Pewna myśl mi się nasuwa:

Czy takie "ulepszanie" systemu płatności to możliwe, że to prawdopodobne utrudnienie w celu dłuższego przetrzymania pieniędzy u siebie. W skali takiego podmiotu ja G. to pewnie są potężne pieniądze, a nie każdy na całym świcie się kapnie od razu, że coś tam musi zrobić. Oczywiście nie twierdzę, że tak musi być, tylko że jest taka logiczna możliwość. Na przykład banki stosują różne praktyki, żeby przetrzymać pieniądze nawet o 1 dzień, bo w skali całego kraju to jest bardzo dużo, a w przypadku G. mowa pewnie o całym świecie, czy chociażby Europie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności