Skocz do zawartości

srut pirdut i home.pl lezy.

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wy obserwujecie na swoich kontach w home.pl gorszą przepustowość czy tylko u mnie wszystko się muli? Nie chodzi mi o dzień dzisiejszy tylko ostatnie tygodnie?

Tak dokladnie mam to samo. Zreszta w home otwarcie przyznali ze maja jakies problemy i pracuja nad ich rozwiazaniem. Tylko ze co tydzien mowia to samo - do konca tygodnia zacznie juz dzialac prawidlowo i zmian nie widac ;)

chiny - moje podróże

eXtreme sports - serwis sportów ekstremalnych

ubezpieczenia grupowe - pełna oferta ubezpieczeń grupowych

Tak dokladnie mam to samo. Zreszta w home otwarcie przyznali ze maja jakies problemy i pracuja nad ich rozwiazaniem. Tylko ze co tydzien mowia to samo - do konca tygodnia zacznie juz dzialac prawidlowo i zmian nie widac :D

Kilka miesięcy temu też mi zamulało, zgłosiłem i po kilku dniach admin odpisał czy 'teraz jest już lepiej?' i faktycznie było. Teraz problem wrócił, ale zgłoszony temat pozostał tym razem bez echa :D Za dnia mam tragedię, wieczorami nabiera dobrego tempa.

pozdrawiam,

wlasnie przstaly dzialac bazy danych , ktos cos wie ?

Po rozmowie z konsultantem:

Prosze o chwile cierpliwosci nasi administratorzy juz sie tym zajmuja.

Awaria?

Tak, drobna dysfunkcjonalnosc serwera, za kilka minut wszytko powinno wrocic do normy.

i znowu jak akurat robilem cos na ich serwerach :D

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

a mnie chodzi zarówno samo home.pl jak i jeden sajt klienta tam postawiony

więc to chyba nie same serwery home leżą, a gdzieś jakies kabelki po drodze :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności