Skocz do zawartości

[sprzedam] materiały na zaplecze

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania nigdzie nie publikowane teksty (synonimizowane 0o 1500-2200 znaków) o następującej tematyce

każda tematyka ma 2 teksty synonimizowane wysokiej jakości i 5 tekstów synonimizowanych niższej jakości

Dodatkowo do każdej tematyki strona statyczna html (z innymi tekstami wysokiej jakości i zdjęciami) 1 strona ma

10 podstron każda strona ma inną grafikę.

1. Sklep z oponami

2. Opony

3. Opony na zimę

4. Opony zimowe

5. Opony zimowe Goodyear

6. Opony zimowe Dębica

7. Opony zimowe Fulda

8. Opony zimowe Michelin

9. Opony zimowe Pirelli

10. Opony zimowe Dunlop

11. Opony zimowe Continental

12. Opony zimowe Nokian

dodatkowo istnieje możliwość cesji tematycznych 8 domen

(kupione w promocji więc przed upływem roku przy cesji trzeba przedłużyć - 1 szt ok 67 zł brutto ważne do 2013-09-21 do tego czasu mogę ustawić DNSy na wskazany serwer)

Całość za 2000 zł netto - FV oczywiście też. (nie obejmuje ewentualnego przedłużenia domen - płatne osobno)

Krzysztof Ziółkowski - kontakt krzysztof(wiadomo co)websukces.net

(zastrzegam sobie prawo wyboru kontrahenta) ;)

PS

niestety nie odpowiadam na maile "anonimów" także proszę w ewentualnych zapytaniach podawać pełne dane - sorki

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności