Skocz do zawartości

Zaplecze

Rekomendowane odpowiedzi

wg mnie, te dwa sposoby (systemy wymiany linków) nie zaliczają sie juz do zaplecza. Owszem, można tak zdobywać linki, ale zaplecze to sa wlasne strony.

Spamowanie w księgach gości faktycznie wydaje mi się trochę nieeleganckie, ale jeśli chodzi o link-vaulty i inne takie - to żeby natrzaskać w nich punktów, trzeba mieć własne strony. Z dużą ilością podstron. Ja bym powiedział raczej że systemy wymiany linków pozwalają na "rozproszenie" linków, tudzież skorzystanie z linków o oczekiwanej geolokalizacji (o ile się nie mylę, bo moja pierwsza strona po francusku powstaje w przeciągających się bólach i cierpieniach ;-) ).

Pozdrawiam,

AdamD

Jak cytujesz to cytuj, a nie zmieniasz zawartośc cytowanych slow ;)

Mi chodzilo o systemy tyup linkor, linkuj, natomiast jezeli chodzi o LV, linkujpro to juz mozna po czesci nazwac to zapleczem, ale tylko po czesci. Normalne zaplecze to po prostu wlasne strony rozrzucone najczesciej po calym swiecie. A LV i linkujpro to pomoc dla webmasterów, ktorzy nie maja wlasnego zaplecza i dla nich to bedzie zaplecze.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności