Skocz do zawartości

Duże spadki

lalasseo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie zauważyliście coś dziwnego ze strony Google w ostatnim miesiącu? jak miałem ustabilizowane frazy przez ostatni rok, tak w ciągu 2-3 tygodni z 7 domen pospadały mi na łeb na szyje ok 22 fraz z top10 wyfrunęło w kosmos, a nie stosuje żadnej ostrej polityki, nawet ostatnio bardziej przycisnąłem na 100% niepowtarzalne teksty 3x mniej dodałem wpisów niż przez ostatni czas, co mogło być tak radykalnym spadkiem?

miałem 2 bardzo trudne frazy, z którymi dobijałem się rok do top10 i jednego dnia ni stąd ni zowąd wpadły na kilka dni do top10 a teraz to już kosmos.

inna domena miała lustrzaną stronę co w obawie przed duplicate content przekierowałem tą lustrzaną na domenę główną póki klient nie wymyśli co z nią zrobić i w tym przypadku również "poleciałem" z tej głównej domeny.

z kolei w innym przypadku domena konkurencji jest na 30miejscach pod rzad link za linkiem

z jeszcze inną domeną w ogóle nic nie robię od kilku miesięcy i pozycje ma w top3 bez żadnego problemu, a w ubezpieczeniach też jest konkurencja.

kurcze nie wiem co się mogło stać...

I na prawdę nie znalazłeś jeszcze odpowiedzi na to pytanie na tym forum? Czy myślisz, że ktoś streści Ci wszystkie wątki z ostatnich 2 tygodni w jednym poście?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Takich tematów dziennie tutaj powstaje kilka, no ileż można?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

I na prawdę nie znalazłeś jeszcze odpowiedzi na to pytanie na tym forum? Czy myślisz, że ktoś streści Ci wszystkie wątki z ostatnich 2 tygodni w jednym poście?

chyba sobie żartujesz, albo urwałeś się nagle z choinki z innego forum i odpowiadasz na post o szydełkowaniu zamiast na temat? Nikogo nie proszę o złoty środek albo coś na tacy, jestem tylko ciekawy czy czasem ktoś nie zauważył jakiś dziwnych manewrów ostatnio - tylko tyle, a Ty albo nie zadowolony z życia dajesz upust swoim frustracjom albo Bóg tylko raczy wiedzieć o co Ci kaman.

Może zadaj sobie pytanie po co wchodzić na forum? Jesteś malkontentem nabijającym sobie licznik postów? Chcesz się udzielić i błysnąć czymś? Bo jeżeli tylko takimi mało wartościowymi opiniami to proszę Cię nie zaśmiecaj forum.

@blake szybki jesteś, może jednak w końcu byś pomógł w kłopocie? :)

no dokładnie ....wiesz ja nawet nie proszę o pomoc bo na nikogo w życiu nie liczę i nie oczekuje, że ktoś mi sam da jeżeli sobie sam nie zapracuje, jedyne czego chcę to zwykłej opinii to chyba niewiele, a jeżeli ktoś nie ma ochoty to niech nie odpowiada, tylko poszuka sobie innego wątku gdzie błyśnie, prawda?

Może zadaj sobie pytanie po co wchodzić na forum?

To pytanie skieruj do siebie

Chcesz się udzielić i błysnąć czymś?

Tak, ale nie będę pisał 10 razy tego samego w kółko.

Zobacz postmmarek, o 31 styczeń 2013 - 23:39, powiedział:

@blake szybki jesteś, może jednak w końcu byś pomógł w kłopocie? :)

no dokładnie ....wiesz ja nawet nie proszę o pomoc bo na nikogo w życiu nie liczę i nie oczekuje, że ktoś mi sam da jeżeli sobie sam nie zapracuje, jedyne czego chcę to zwykłej opinii to chyba niewiele, a jeżeli ktoś nie ma ochoty to niech nie odpowiada, tylko poszuka sobie innego wątku gdzie błyśnie, prawda?

Człowieku, nawet ironii nie zauważyłeś.

https://www.forum.opt...3/page__st__330

https://www.forum.opt.../page__st__1320

Przejrzenie ostatnich postow na forum nie boli, ale po co jak mozna zalozyc nowy temat, nie?

No popatrz, nowy użytkownik a bardziej obeznany z forumową wyszukiwarką niż Ty.

https://www.forum.opt...3/page__st__330

https://www.forum.opt.../page__st__1320

Przejrzenie ostatnich postow na forum nie boli, ale po co jak mozna zalozyc nowy temat, nie?

dzięki, za info

No popatrz, nowy użytkownik a bardziej obeznany z forumową wyszukiwarką niż Ty.

no dobra, tutaj przyznaję racje (z nadmiaru pracy, nawet się nie obejrzałem a tu już kolejny update :/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności