Skocz do zawartości

Projekty do oceny

Gutaj

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście bardzo nie lubię nazw kończących się na "ix" "ex" itd. Prawdziwą perełką w tej klasie był malowniczy sklepik w miejscowości Śrem o nazwie "Szmatex". Co zapewne miało zachęcić pt. klientów do kupowania używanych ciuchów ;)

Z tych trzech postaci facet wygląda najmniej sztucznie co nie koniecznie musi świadczyć (mam nadzieję) o moich preferencjach seksualnych. Właśnie, dlaczego myślę o preferencjach seksualnych o 6 rano patrząc na wizytówkę firmy którą miałbym zatrudnić do zrobienia strony?

Na pewno podkreśliłeś w tej grafice to, co trzeba?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Laski są fajne ale osobiście wybierając firmę wybrałbym nie d... tylko profesjonalnie prezentującą się firmę ;) Te laski jak ktoś podpowiedział na banery a na stronie raczej myślę tego faceta albo inną ale nie tak ero kobietę.

Ogólnie sam szablon podoba mi się. Za wygląd wygrywają laski a za profeskę niestety facet ;)

50% kod rabatowy na Hosting WWW, SSD, SEO lub serwer VPS - tylko do 28 listopada - info pw (seohost.pl)

• 2 tygodnie później...

Zgadzam się z przedmówcami. Najlepiej wygląda wersja z facetem. Poza tym drugie zdjęcie jak dla mnie jest strasznie sztuczne, laska wygląda jakby była eksponatem w muzeum figur woskowych. I te "oczy" jakby podrasowane w PS'ie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności